GooD`MeN Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Uzlikt man šos 3 datumus uz balsošanu? Jaa LIEC...Kaa tauta lems taa buuus...savaadaak atkal nebus nekaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Viennozīmīgi svētdiena būtu vispiemērotākā diena šim pasākumam. Kā arī no iepriekš minētajiem datumiem, 17. jūnija vakars, būtu pieņemams. P.S. Cerams lielākajiem drotiem arī izkritīs iespēja uzspēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Pēc 17. Jūnija nāk 18. Jūnijs, kad ir CE Ķīmijā. Kaut kā nevēlētos šo datumu. Tad jau labāk kādu citu, piemēram, tas pats 30. Jūnijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 es tik pec kadas nedeljas labi ja braucu atpakalj uz lv, taka laikam man der visi datumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Cikos mes 7dien sakam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Nu kad griežam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 EWww, nu kur palika viss all stars?? Man grib allstaru...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Vajag kādu, kas visu saorganizē, bet skatos neviens īpaši to negrib uzņemties. Jāizlemj par datumu, kā arī jāizveido dalībnieku saraksts, kā arī jāsagādā serveris. Mazliet palasīju, itkā samurays gatavs uzņemties, tikai vajagot serveri, tad process varētu sākties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 tākā esmu lv labprāt piedalītos all star draiskajā grautiņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now