Chucky Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Ilgs laiks pagājis un arī man ir kaut ko sagribējies iegūt. Ir tādi brīži, kad nav adminu online, un karte ir "ļeva" tā sacīt, tad arī jālūdz, lai ienāk serverī kāds, kam ir vote vai xmap un nomaina "ļevo" karti. Tāpēc, man ir lūgums, lai man uzliek xvotemap flagu. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 atbalstu. bieži ir nācies sastapties ar šo situāciju. ar mapēm gignā ir paslikta situācija, kad nav adminu serverī. OFFTOPIC:manu topiku arī varētu vienreiz izskatīt līdz galam Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 "ļevā" karte nenozīmē, ka vajag viņu nomainīt, vai arī ja cilvēki raud, ka vajag dd2, tas nenozīmē, ka uzreiz jāmet vote, xm. Kamēr cilvēki ir serverī, lai maitas pierod arī pie citām kartēm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 "ļevā" karte nenozīmē, ka vajag viņu nomainīt, vai arī ja cilvēki raud, ka vajag dd2, tas nenozīmē, ka uzreiz jāmet vote, xm. Kamēr cilvēki ir serverī, lai maitas pierod arī pie citām kartēm! Es jau neliktu voti tad, kad cilvēku serverī ir full un ja viņi bļautu/raudātu par to, ka jāmaina. Ar "ļevo" domāju to, ja cilvēku ir maz serverī un kaut kāda havana or something like that tiek spēlēts. Man jau pašam labāk patīk uzraut kādu 747,tuscan,militia and that kind of good maps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 a no kaa havanna un other .. atsh4iras no 747, tuscan utt ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 a no kaa havanna un other .. atsh4iras no 747, tuscan utt ? +1..Kas vainas oldschool havanai?Tas ka tev vinja nepatik un vel dazhiem frageriem nenozimee ka vinja nav vajadziga..Man pat citreiz ljoti patiik ar nazi kadu HAVANAA nogriezt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 neaizkakā topiku, atbalstam/neatbalstam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 Nav jau tā, ka nepatīk, vienkārši es saku, kā piemēru, kad serverī ir maz cilvēku,piemēram, 4-5 un karte cs_havanna. Citi cilvēki ieraugot karti un, ka maz spēlētāju, tak nenāks iekšā un nespēlēs, jo labāk ir aiziet uz pilnāku serveri. Labi, ko te vairs lieki. atbalstam/neatbalstam uz manis prasīto flagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) da ko juus te peraties. adminam vajdzetu but votei. chucky ir uzticiigs gign kareivis. atbalstu Edited April 15, 2012 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 es domāju, ka drīzāk nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts