Nēģers Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 (edited) nu vispār jau es ar gribētu, bet kāmēr nav nolikts datums un laiks nevaru neko teikt, zinu ka pretīgi - bet tā ir. Paredzu datumus 5-6 maijs vai 12-13, protams ja griibeetaju bus pietiekami daudz var izskatīt arī citus datumus Edited April 11, 2012 by Nēģers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 tie datumi der un pagaidam domaju ka pofig kuros mochijam. Pieraksti no manis veelvienu speeleetaaju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 (edited) Es tur labāk nerādīšos, no Igora bail. Ja nu paintbols padodas tik labi, ka css tad man visp. būtu beigas. Igors varēs izlamāties, to gan dzīvē gribētu dzirdēt Edited April 11, 2012 by Nevermind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 Es tur labāk nerādīšos, no Igora bail. Ja nu paintbols padodas tik labi, ka css tad man visp. būtu beigas. Igors varēs izlamāties, to gan dzīvē gribētu dzirdēt Igors, nav lohs... , nesmērēs viņš rokas tādu cilvēku dēļ, kā tu!!! Don't spread the HATE! (nothing personal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 (edited) Es pat nezinu tas ir smieklīgi vai bēdīgi, ka katrs otrais te no Igora baidās, laikam jau bēdīgi. Pagaidām maija sākums ir brīvs! vispār šito pasākumu varētu apvienot ar admini tusu, ķipa aizbraucam sametamies un nakamaja dienā lai maskas svīst ciet Edited April 11, 2012 by maddn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Sis topiks ir domaats par un ap Css Rageball Liekie posti vai nu tiks dzeestu vai ari to rakstiitajiem tiks iesperts. Un miizeejus neatsaukties uz sho speeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 (edited) Saku uzreiz, ka nebraucu - mājās nelaime notikusi, nav liekas naudas vairs. Izšaudās par mani ar! Edited April 13, 2012 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Obligāti jābūt no source, lai piedalītos? Iepriekšējā gign šaušanā un tusā bija tīri okej. Varbūt varētu pievienoties. Igors ir lādzīgs vecis, kas te par muļķībām jārunā par cilvēku, kuru nemaz satikuši neesat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 13, 2012 Author Report Share Posted April 13, 2012 Obligāti jābūt no source, lai piedalītos? Iepriekšējā gign šaušanā un tusā bija tīri okej. Varbūt varētu pievienoties. Igors ir lādzīgs vecis, kas te par muļķībām jārunā par cilvēku, kuru nemaz satikuši neesat? tā bija sākotnējā doma, bet .ja ir liela vēlēšanās tad jau visu var sarunāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Pretty much visas maija sest/svēt dienas der, busās arī ir pabūts - foršs laukums, labs ekipējums, tas ir visai labs variants. Ja doma ir uz maiju to visu pasākumu rīkot, tad count me in. Ja uz aprīļa vīkendiem, tad gan būtu jāzin uz kuriem datumiem jārēķinās. Ja 2diennieks, tad noteikti laicīgi jāzin datums, ja vienas dienas šaušanas pasākums, tad der principā jebkura diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 personigi prieksh manis aprillis ir aiznemts jo tikai 15 atgrieshos lv. Par maiju runaajot ja laiciigi tiek mineets datums tad viss ok. Un ja runaa par dienam cik ilgi, cik saprotu visiem jaavienojas mybe visiem nav 2 brivas dienas pieejamas. Un vispaar domaju ka seit saakuma doma bija css playeriem bet taaka aktivitaate nav no taam lielaakajaam tad vareetu iesaistiit visus shaut gribeetaajus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Davaj es arī gribētu savu drake vārdu aizstāvēt ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Pietiks ar offtopic, turpmāk vēlos redzēt postus saistībā ar tēmu! Un gribētu zināt cik liela iespēja ka tu Falsed,drake,cheeky monkey vai kaa tevi sauc piedalīsies vispār... precīzāk ,vai mamma iedos naudu! Edited April 14, 2012 by Nēģers Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 karo4e piemet mani ar klāt, ja datums būs auzains, tad arī pateikšu kas un kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Nekad neesmu šāvis, bet labprāt piedalītos ( ja mani ņem ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 (edited) Update List: Bauris Keeksinators Niknais Igors Burtnieks(Kripats) maddn DominiX Drake DoubleT tvix Edited April 15, 2012 by Nēģers Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) manu postu lkm neviens nelasa o izlasiija Edited April 16, 2012 by tvix Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Bet nu būtu baigi jauki zināt, datumu, drīzumā, ka tik neiznāk tad, kad autiņš remontā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 wtf neviens vairs nepiesakaas ? Liekas ka visi miizeeji Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Itkā jau pietiktu 5x5,bet nu ja jau vēl būs gribētāju,tad aiziet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Man ar datums jazin.. tad varu teikt vai 100 % bušu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 Tatad datums ,kurā iecerēts rīkot pasākumu ir 12.maijs!!! vai 13.maijs Cik cilvēkiem tas der? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Drīkstu ierasties? Būtībā piedalos!!! Ja tas ir 12 vai 13 maijs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 Drīkstu ierasties? Būtībā piedalos!!! Ja tas ir 12 vai 13 maijs! nevienam netiks atteikts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 12 un 13 der. Ja nu tiešām kas pavisam negaidīts nenotiek, tad es noteikti būšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now