GooD`MeN Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Jerriko atkal mušmires uztinis? Slowiks pirms 3-4menēšiem šad tad reizi nedēļā vēl gignā ienāca vakaros uzkapāt Runājāmies kas un kā mūsu Jeynai EX-draudziņam varbūt kāda pilnvērtīgaka infa Ziediņš jau arī tur taj MĪLAS trijstūrī pabijis (min0ritys-Sharigan-SlowHands= Mīlas trijstūris) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 rusty, visticamāk domā allworthu. pikaso, viņš taču no mūža gala ir klausījies smago galu uzrakstīju viņam outlawā. janci, atgriezies nope. nav bloodlord un nav allowrth. man liekas, ka bij allworth čoms. gribās teikt, ka niks sākās ar A burtu. bet nu hz. tas čist bij pirms 4gadiem un laikam jau nav svarīgi. viņš pat tad bij retums, ja parādijās, bet tāpat bij "populārs" kā saka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 nope. nav bloodlord un nav allowrth. man liekas, ka bij allworth čoms. gribās teikt, ka niks sākās ar A burtu. bet nu hz. tas čist bij pirms 4gadiem un laikam jau nav svarīgi. viņš pat tad bij retums, ja parādijās, bet tāpat bij "populārs" kā saka. gadījumā nav amniijs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 izskatās, ka te sākas spēle - uzmini GIGN memberu, kuram niks sākas ar burtu "A" un šeit ir ilgāk par 2 gadiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 nope. nav bloodlord un nav allowrth. man liekas, ka bij allworth čoms. gribās teikt, ka niks sākās ar A burtu. bet nu hz. tas čist bij pirms 4gadiem un laikam jau nav svarīgi. viņš pat tad bij retums, ja parādijās, bet tāpat bij "populārs" kā saka. Moš Judge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) moš test2? Edited March 31, 2012 by mindmaasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 sharp, caur ko jūs kontaktējāties? viņš tak skype neizmanto? Viņs pick.lv forumā tusēja. Ar kaut kādu kreiso niku. Slēpās no visiem. Bet tagad neesmu viņu tur ilgi manījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Es arī redzēju viņu pickā zem nika sherrijs, bet tas jau bija pasen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 gan jau ka viņiem visiem ir dzīve 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now