Dimors Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 čau. varbūt kādam jau bija šāda saskarsme.. tātad, man vajag viduslaiku literatūras darbu. Internetā meklēju,nevaru atrast. Man to vajag izlasīt,un analizēt. problemātika un t.t Kāds varbūt zin kādu viduslaiku literatūras darbu ar linku,kur var to izlasīt? ;// Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 viduslaiku ir nedaudz plash jedziens ja ir vienalga, kuri no viduslaikiem, tad Džovanni Bokačo - "Dekamerons". un aizej uz biblioteeku peec graamatas, taada iestaade arii eksistee, par ko laikam muusdienas nedaudz piemirsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Es iespējams baigi putojos, bet vai Bokačo ar Dekameronu neaizsāka renesansi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 (edited) aizsaaka, bet laika posmam, kad ir veelie viduslaiki vinji ietilpst Edited February 22, 2012 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 meklēt nemākam? http://www.google.lv/webhp?sourceid=chrome-instant&ix=seb&ie=UTF-8&ion=1#hl=lv&site=webhp&sa=X&ei=N0pFT46zLMXctAbw_PC7Dw&ved=0CBoQvwUoAQ&q=medieval+literature&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=2fd7b24a73b41d27&ix=seb&ion=1&biw=1920&bih=955 Var jau izlasīt kaut kādu tur teiku kā radās roma vai kaut ko no grieķiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Mans mīļākais darbs: Beovulfs. Es viņu lasu oriģinālvalodā! http://www.fordham.edu/halsall/basis/beowulf-oe.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now