Nightmares^^ Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ar ko es pazīmējos? Apsveicējs atradies, skatos, ka tev pašam rage sākās Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 (edited) nee nu bet stasts ir galjimijs, pilnigs randoms tavam vecumam, tas nebija pelnijis savu topiku, pietiktu ar nakts riita spama postu, to nevar noliegt. Kā redzi, esmu formā diezgan zaļs, tpc es nezinu kur jums kas tiek mests, kur nē, tpc es vnk atvēru jaunu. As simple as that. Ne kādam tgd no tā gabals nokrita, neko. Nezinu kādēļ visi te kko cepas. p.s man līdz rage tiktpat tālu kā tev pārplēšot savas draudzenes celku. tĀ kā beidz vienreiz šņukstēt. Edited February 19, 2012 by puisiitis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 neviens necepjas, tas ir tapat kaa skolaa, paarej uz citu skolu piemeram 7-8 klasee, skarbais vecums - jauninjais, jauninjais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Nu tu esi malacis, parādi sevi par lielāku dauni cik vien spēj izplēst no savas celkas Turpini, šis topiks sāk iegūt jaunu skatu uz tavu jauno dzīves sākumu - ballītēm un tavu degradāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Nu tu esi malacis, parādi sevi par lielāku dauni cik vien spēj izplēst no savas celkas Turpini, šis topiks sāk iegūt jaunu skatu uz tavu jauno dzīves sākumu - ballītēm un tavu degradāciju Protams. Malacis, saulīte, sauc kā vēlies, bet atceries. Tualete būs aiz pirmajām durvīm kuras tur atvērsi sasniedzot savus sapņus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Nē, nē, es jau tavam periodam esmu sen izgājis cauri un tualetēs gulējis neesmu. Žēl, ka tavi sapņi tālāk par vemšanu pēc ballītes tualetē netiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 pareizi naitinj, iepzistini vinju ar skarbo gign publiku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 (edited) Nē, nē, es jau tavam periodam esmu sen izgājis cauri un tualetēs gulējis neesmu. Žēl, ka tavi sapņi tālāk par vemšanu pēc ballītes tualetē netiek Redzi, tu esi tik apsēst ar vienu, ka tu nespēj adaptēt citu, un tas padara visu to tavu huiņu, ko tu dzen, vēl baudāmāku. Tu mal un mal, un mal. Diez kad tev apniks un tu pārlēgsies uz kko citu? p.s nevis skarbo, bet trulo. Edited February 19, 2012 by puisiitis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 atkaartoshana - zinaashanu maate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 (edited) Mēs jau pārgājām sen no tā, ka topiks ir def draņķis uz to, ka tu parādīji cik stulbs mēdz būt. (Tas par tām celkām, pataloģijām un to, ka tu pats nemaz neapjēdz cik šis viss ir standarts un par to nav jārunā kur nu vēl jāzīmējās visam forumam) Nepamanīji nobīdi? Redzi, cik reizes es esmu atkārtojies, bet tu joprojām neesi sapratis, ka neko foršu neesi pastāstījis par savu ideālo vakaru. Tu pat ne reizi neesi atzinis, ka tas nav nekas jauns Edited February 19, 2012 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Interesanti kādi piedzīvojumi ir, kad EMO bariņš piekožas Standarta kodieni un piedzivojumi tas ir skaidrs. Bet nestandarta grupejumu kodieni un autopiloti, interesanti kadi ir (Rembo grib izglitoties tālāk šinī specifiskajā kodienu rituālā ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Tu pārāk daudz atkārtojies, lai es visp iebrauktu par kādu kaku tu tgd runā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Meičuku ņem priekšā pa diviem un citus ar aicina pievienoties ;d tur tā tiri interesanti viņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts