Jump to content
GIGN Forum

Kodiena Piedzīvojums. :d


puisiitis
 Share

Recommended Posts

nee nu bet stasts ir galjimijs, pilnigs randoms tavam vecumam, tas nebija pelnijis savu topiku, pietiktu ar nakts riita spama postu, to nevar noliegt.

Kā redzi, esmu formā diezgan zaļs, tpc es nezinu kur jums kas tiek mests, kur nē, tpc es vnk atvēru jaunu. As simple as that.

Ne kādam tgd no tā gabals nokrita, neko. Nezinu kādēļ visi te kko cepas.

p.s man līdz rage tiktpat tālu kā tev pārplēšot savas draudzenes celku. tĀ kā beidz vienreiz šņukstēt.

Edited by puisiitis
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Nu tu esi malacis, parādi sevi par lielāku dauni cik vien spēj izplēst no savas celkas :D Turpini, šis topiks sāk iegūt jaunu skatu uz tavu jauno dzīves sākumu - ballītēm un tavu degradāciju :D

Protams. Malacis, saulīte, sauc kā vēlies, bet atceries. Tualete būs aiz pirmajām durvīm kuras tur atvērsi sasniedzot savus sapņus. ;)

Link to comment
Share on other sites

Nē, nē, es jau tavam periodam esmu sen izgājis cauri un tualetēs gulējis neesmu. Žēl, ka tavi sapņi tālāk par vemšanu pēc ballītes tualetē netiek

:XD2:

Redzi, tu esi tik apsēst ar vienu, ka tu nespēj adaptēt citu, un tas padara visu to tavu huiņu, ko tu dzen, vēl baudāmāku. Tu mal un mal, un mal. Diez kad tev apniks un tu pārlēgsies uz kko citu? :)

p.s nevis skarbo, bet trulo.

Edited by puisiitis
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Mēs jau pārgājām sen no tā, ka topiks ir def draņķis uz to, ka tu parādīji cik stulbs mēdz būt. (Tas par tām celkām, pataloģijām un to, ka tu pats nemaz neapjēdz cik šis viss ir standarts un par to nav jārunā kur nu vēl jāzīmējās visam forumam) Nepamanīji nobīdi? :D

Redzi, cik reizes es esmu atkārtojies, bet tu joprojām neesi sapratis, ka neko foršu neesi pastāstījis par savu ideālo vakaru. Tu pat ne reizi neesi atzinis, ka tas nav nekas jauns :)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...