Falsed Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) Pieteikuma kārtība tiem, kuri grib tiesības un tiem, kuri atbalsta Informācija par sevi: Vecums; 14 / pēc 3 dienām 15. Nodarbošanās; Mācos , cenšos iet uz futbola trenniņiem. Pieredze CS/CSS/TF2; Cs 1.6 3 gadi ,un Sorcam arī iet 3 gads , bet es domāju ka ir labi. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Es jebkādā veidā varu palīdzēt gignam , sākot ar likumu pārkāpējiem un beidzot ar to , ka webā varu kautko palīdzēt. Saka ka admini pietiek , nebūt tā nav , šodien jau redzēju 6 čīterus gignā , kurus labāk ir nobanot, nevis likt reportā lai tie tur ārdās , un ar calladmin reti kad kāds ienāk. Esmu savā ziņā pieredzējis admins , gan 1.6 gan CSS , /css pašam ir savs serveris/. Varu būt aktīvs , un varbūt liksies ka neasmu tas labākais kanditāts , bet varu būt arī adekvāts , mierīgi. Ir arī kādi 2 admini kas ir samērā aktīvi , bet nav tas optimālākais online time. Jebkurā brīdī domāju , acc var arī atņemt ja kautko ne tā izdaru. Iespēju jau var iedot. Domāju ka tagad jau to ir daudzi pamanijuši . Kā arī protams par visiem bauriem / lone , kriews , krupis , mehanikjis un citi/. Šis principā svarīgākais manā motivācijā. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Tas ir kā kuru dienu , nevaru sev dienu ieplānot , bet gignā dienā aptuveni aiziet 4 h. Par piektdienu - svētdienu pāri 6 h. Varu arī vienkārši uzraudzīt. Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv...fo&player=76491 OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. Drake. Topika derīguma termiņš - 2 nedēļas; Mierā. Edited February 14, 2012 by Falsed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Aizmirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts