enjoi Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 sekss ar prezervatīvu ir tas pats, kas ostīt rozi caur gāzmasku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 (edited) Cik dzirdēju ar celefānu maisiņu ir labi, bet nu nezinu vai taisnība vai arī kaimiņš meloja... Ar maximas cik dzirdeju ir vislabak ! Jūs izvilkt nemākat? Paškontroles nepietiek? Ne visi ir vienadi es domaju. Izvilkt it maaksla, bet maaksla to darit ir laicigi ! P.S. there`s no fukin difference in condoms ! Edited February 12, 2012 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 Paldies, pagaidām palikšu pie durex'iem, un pēc tam,kad noriebsies līdz bezsamaņai, aizsūtīšu viņu pie ginekologa. Rawen, mēs šitā jau gadu ar izvilkšanu dzīvojām, bet gadās, kad cilvēkam pēkšņi kaut kas uznāk, mainās domas un tas "paliek bīstami", galu galā, neesmu nekāds psihologs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 vinja vienkarsi tevii nesaskata to ar ko varetu but kopaa ilglaiciigi, so vinja saak uztraukties, ka ja nu sikais, tad viss nedaudz mainaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Ņem rudās, ja sarusējis jumts, pagrabā vienmēr mitrs. Made my day. Bet ja pa tēmu, tad visforšāk ir aiziet uz aptieku un nopirkt - http://goo.gl/37WhD Cik nu atceros, tad visās "Mēness aptieka" aptiekās 100% jābūt. No pieredzes - nekad nav pievīluši, cena normāla un kvalitāte - super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Made my day. Bet ja pa tēmu, tad visforšāk ir aiziet uz aptieku un nopirkt - http://goo.gl/37WhD Cik nu atceros, tad visās "Mēness aptieka" aptiekās 100% jābūt. No pieredzes - nekad nav pievīluši, cena normāla un kvalitāte - super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Katra zinja visas pumpinjas un rievinjas ir pilniga huinja, jo nekadu ipaso atskiribu nevar just. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 (edited) Katra zinja visas pumpinjas un rievinjas ir pilniga huinja, jo nekadu ipaso atskiribu nevar just. + Durex... tos ar pārplēst ipagrūti Pasakat vienu lietu, kā tos prezervatīvus var izturēt ? Es personīgi padragājos 10min un man draugs svilst un bezmazvai deg. (ar to sūda gumiju) Pēc 10 min vairs ne beidzis ne vairs gribas, to arī redzu pēc fiziskā skata. Nu tur vaina tavas sievietes mincītī :DO Orr alerģija pret lattexxuuuu Edited February 15, 2012 by roziniiTe` Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Es izlasīju un sasmējos skaļā balsī. Komentāri pa Rubli. bet ja pa tēmu, tad Teikšu godīgi. Viss ir atkarīgs no tā cik ļoti esi uzkurinājis sievieti. Lai gan pēdējā laikā, pats personīgi, esmu kritis uz Milf, kuras tevi tā nostrādina jau no paša sākuma, ka beigās gribot negribot uzmauc micīti galvā. Par rievām un punpiņām, Arī atkarīgs no situācijas. Man ar savu dāmu bija tā, ka vienā reizē nejuta neko, bet otrā reizē kā traka jādelēja. Viss atkarīgs, kā esi izturējies pret savu mīļoto. Ja būsi prasmīgs un spēsi iekurināt pečku tā pamatīgi, tad arī karstumu izdos tādu, ka svīst un svīst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Katra zinja visas pumpinjas un rievinjas ir pilniga huinja, jo nekadu ipaso atskiribu nevar just. Lol, normāli veči pumpainās un rievainās gumijas velk ar labumiem uz iekšpusi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Lol, normāli veči pumpainās un rievainās gumijas velk ar labumiem uz iekšpusi! Its all about tactics!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Lol, normāli veči pumpainās un rievainās gumijas velk ar labumiem uz iekšpusi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now