maverick Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Es esmu dzirdeejis par taadu muuzikas progu kas iesleedzas automaatiski tad kad tikko iesleedz kompi, cik es zinu taa proga nav nekaada jaunaa, vareetu buut ap 2003-2004 gadu izlaista tikai nezinu kaa sauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Windows media player vai arii jebkura cita tik vajag ielikt startapaa( shitas ir uzrakstiits angliski pareizi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Es esmu dzirdeejis par taadu muuzikas progu kas iesleedzas automaatiski tad kad tikko iesleedz kompi, cik es zinu taa proga nav nekaada jaunaa, vareetu buut ap 2003-2004 gadu izlaista tikai nezinu kaa sauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 eem , iesaku winamp.exe shortcut'u ielikt iekš -> Start - Programs - Startup Tad tev pļube viņš laisies pie windows startēšanās, kā jau Orc teica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now