Jump to content
GIGN Forum

Kas Visvairāk Spēj Tevi Nokaitināt.


Jurko
 Share

Kāds mūzikas stils, izpildītājs?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

vot ir viena taada jauna vaacu grupa, ja nemaldos Hotel Japan vai Hotel Tokyo saucaas vai kaut kaa taa (palabojiet mani ja kluudos) un tur ir 4 dzeki, nu max viniem tur ir 18 gadi, tiem 2 jaunakajiem vareetu buut kaadi 16. nu un karoche tur viens tas dzeks kas dzied, vinam laikam kkaadi 16, nu vinam ir taada choina prichene, mati iet paari sejai (vienai pusei) un taadi stiivi ar zeleju sataisiiti, veel vinam laikam bija luupaa rintjis, nu karoche riktiigi stiliigs jaunietis. pat nezinu kas tas pa muuzikas stilu, man likaas, kaut kas ljoti, ljoti pretiigs smile.gif nu un kad tie dzeki gaajaa uz koncerta generaalmeeginajumu vini sakumaa gaaja caur aaru un tur staaveeja daudz fani, preciizaak daudz mazas meteniites un kad tas dzeks ar melnajiem matiem paraadiijaas, vinas visas taa spiedza, it kaa tanii mirklii buutu sasniegushaas (mazi beerni aizver acis un izlaiz sho vaardu) orgasmu smile.gif psc, es tieshaam nesaprotu shos ljautinjus...

P.S. par tiem 4 uberkeksiem, prasiet anfisai, vinam man vienreiz mirc bija iedevusi linku uz to kruto dzeku majaslapu un tad prasiija, vai taa ar melnajiem matiem ir metene vai zeens, sakumaa naturaali likaas kaa meitene smile.gif anfisa, iemet linku!

http://www.tokiohotel.de

un tie 2 jaunaakie ir dviinji - 15 gadi

aj taas siikaas fanes ir galiigi chok-chok

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...