SuperRembo Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Sveiki! Vēlējos uzzināt vai bezdarbnieka statusu var atgūt uzreiz, iesneidzot dokumentus, vai tomēr jagaida 3 mēneši. Nebiju ieradies uz atzimēšanos laikus un atnāca vestule, ka vot esmu izmests. Ka ar ši statusa atgūšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 tev jaiet atpakal uz VNA un tur visu nokartos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Pirmo reizi man zvanīja, bet ja māki stumt batonus, tad ar to var panākt, ka neizmet. Man tā izdevās+bonuss bija tāds, ka man zvanīja no rīta, kad es vel biju saldi azmidzis, man personīgi šādi brīži ļoti patīk, jo nezinu kādēļ, bet tādos brīžos ļoti viegli ir kārtot visādas darīšanas. Cik darīšanas ir kārtotas, līdz šim viss sekmīgi. Runājot par tēmu, pārlasi noteikumus, to daļu par iemesliem, kādi var būt, lai neizmestu un tad izvēlies vienu, kuru tu vari realizēt. Bet tā kā pats arī pēc jaunā gada saņēmu vēstuli, uzliku nikolaju uz to kantori. Varbūt tomēr neko nevar darīt, lai gan, viss arī atkarīgs no tā, cik laipna ir tā tava instruktore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ha ha! Jūs nūbus izmet no bezdarniekiem, bet rezultātā apollo raksta, ka bezdarba līmenis krītas! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 Laikam no ta ka mus izmeta uzreiz pamanit vareja ka bezdarbs kritas . Bet joprojam nesaprotu ka vini vareja mani izmest, es tach esmu ipass Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Laikam nekur nebūsi atzīmējis savu Dabas Brīnumu garīgā tēva statusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now