Jump to content
GIGN Forum

Netiek Iekšā Serveros Vienlaicīgi

IronBite
 Share

Recommended Posts

Problēma tāda:

Dzīvoklī mums trīs datori, viens ir stacionārais pārējie portatīvie.

Kad gribam uzspēlēt css, piemēram, nevaram visi iejiet iekša.

Stacionārais ir pieslēgts pie modēma, ar to nekādu problēmu nav, bet mēs pārējie izmantojam Wireless. Tātad kad gribam abi ieiet to nevaram izdarīt vienu met laukā, ja mēģina atkārtoti connect, tad otru izmet. Rādās user ID is alredy in use.

Agrāk viss bija ok, gājam pat no 4 kompjiem iekša vienlaicīgi, bet tgad nevar.

Tad nu varbūt kāds var palīdzēt.

Problēma tāda:

Dzīvoklī mums trīs datori, viens ir stacionārais pārējie portatīvie.

Kad gribam uzspēlēt css, piemēram, nevaram visi iejiet iekša.

Stacionārais ir pieslēgts pie modēma, ar to nekādu problēmu nav, bet mēs pārējie izmantojam Wireless. Tātad kad gribam abi ieiet to nevaram izdarīt vienu met laukā, ja mēģina atkārtoti connect, tad otru izmet. Rādās user ID is alredy in use.

Agrāk viss bija ok, gājam pat no 4 kompjiem iekša vienlaicīgi, bet tgad nevar.

Tad nu varbūt kāds var palīdzēt.

Ieej css mapītē ->csstrike un tur būs failiņš nosaukts "steam ID" atver viņu un nomaini to ciparu uz kādu vēlies un saglabā tad mēģini man arī tā ir bijis domāju ka tā varētu būt steam ID vaina jo kā saki tev ir vienāds steam ID ;) Ceru ka strādās Vēlu veiksmi :)

Edited by Snaiperitis

diem

Ieej css mapītē ->csstrike un tur būs failiņš nosaukts "steam ID" atver viņu un nomaini to ciparu uz kādu vēlies un saglabā tad mēģini man arī tā ir bijis domāju ka tā varētu būt steam ID vaina jo kā saki tev ir vienāds steam ID ;) Ceru ka strādās Vēlu veiksmi :)

man nav tāds failiņš steam ID :(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...