Bandits Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 (edited) Sveiki! Vai man ir vērts pirkt Steamed CS, ja man non-steamed īsti neiet. Man ir tā: Ja kad tikko ieslēdzu datoru ieeju CS un uzreiz piekonektējos serverim man viss iet, visu dienu kaut vai. Bet ja izeju ārā vai to neizdaroju, kad ieslēdzu datoru man kad konektējos klāt serveim vienkārši uzkaras. Tas varbūt ir dēļ kādas programmas kas startējas kopā ar Windowsu? Man Win7 Instelējot Steam uzmet erroru. Pārinstelēju, tas pats. Edited January 28, 2012 by Bandits Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Pirmkārt uzliec NORMĀLU win7 nevis kaut kādu kompileto. Parastu tīru win7. Tad jau skaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandits Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 (edited) Pirmkārt uzliec NORMĀLU win7 nevis kaut kādu kompileto. Parastu tīru win7. Tad jau skaties Kā izpaužas "kompileto"? Edited January 29, 2012 by Bandits Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Ar visādiem sūdiem, tā saucamā sborka, nezinu pareizu latvisko terminu, visdrīzāk tāda pat nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandits Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Ar visādiem sūdiem, tā saucamā sborka, nezinu pareizu latvisko terminu, visdrīzāk tāda pat nav... Nav ne jausmas kas ir sborka ar visādiem sūdiem. Man ir Win7 Ultimate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now