Lumpy Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 (edited) Nokačāju, uzinstalēju, uzliku cracku, ieliku to EFLC sūdu regeditā, bet tagad palaižot spēli, pēc Razor logo parādās tāds kā cmd logs, kurš pazūd. Tas arī viss - spēle neaiziet. Kāds var palīdzēt palaist to brīnumu? http://imageshack.us/photo/my-images/337/crapz.jpg - bilde Edited January 27, 2012 by Lumpy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 un atkal vietaa - ja nemaaki zagt nezodz .. tak aizej kaut uz kkaadu prismu un pie diskiem panjem pa chiriku krievu versiju un majas uzinstaleesi eng patchu =) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 (edited) Man parasti pēc tā melnā loga aiziet spēlē! Tu palaidi caur Social Club?? Es tev nosutīšu torrentu tas strādā simt procentīgi arī razors tikai extreme edition, bez melnā loga! iedo savu e-pastu vai kā es tev varu nodot torrentu?? Edited January 27, 2012 by Semorka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 attachment, gudri dirst tu vari iet kaut kur spama sadaļā, nevis šeit. Es Tev neprasu, ko darīt ar torrent failu, kas ir "kraks" un kādēļ ir tik mazs download ātrums. Nemāki lasīt, drīzāk neposto. Ja iedosi degvielai, spēlei no savas kabatas dos divdesmit latus, tad arī aiziešu un nopirkšu spēli. Bļe, gudrais atradies! Semorka, iemet tepat torrentu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Es tev aizsūtīju PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 Paldies Semorkai, attachment var droši iet dirst. Topiku var klapēt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now