mcprikols Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Sveiki man ir Windows 7 bet labi tam ar to nav sakara vārdsakot man nav skaņas, - viendien čakarejoties pa kompi netīsām izrāvā tāda vads uz kura rakstiits ( speaker + - ) maziņš maziņš kur ieiet četri štekeriiši iesprauzu atpakaļ bet skaņas kā nav tā nav visi driveri ir viss ir kompim kad ieslēdzu kādu dziesmu- uz volume ikonas pie pulkstena pat rāda kā lēka audio bar - respektivi skaņa ir kompii - bet nenāk no ta ārā pielikumā ieliku attēlu ar šī vada atrašanās vietu parbaudiju viss iesprausts lidz galam un pat groziju vinu spraudu dazādi - tapat neka nerubiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Ieej playback devices un apskaties vai tur ir enabled speakers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcprikols Posted January 27, 2012 Author Report Share Posted January 27, 2012 viss ir enablots bet tapat nav saku kompim raada kad iesledzu muuziku skan - jo audio bars leekaa viss man ir sasprausts neko neesmu mainijis zalais vadss ir ieslegts viss ir tik kompii ieksaa kkas laikam nesapas skaņa nestrādā gan priekšējā gan aizmugurējajā zaļajā austiņu kontaktā Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 viss ir enablots bet tapat nav saku kompim raada kad iesledzu muuziku skan - jo audio bars leekaa viss man ir sasprausts neko neesmu mainijis zalais vadss ir ieslegts viss ir tik kompii ieksaa kkas laikam nesapas skaņa nestrādā gan priekšējā gan aizmugurējajā zaļajā austiņu kontaktā uzsit ar kaju pa to vietu kur spraud zalo(ja carkst tad domaju sapratisi kas pa vainu), ja nekada efekta tad pamegini citu vadu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcprikols Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 uzsit ar kaju pa to vietu kur spraud zalo(ja carkst tad domaju sapratisi kas pa vainu), ja nekada efekta tad pamegini citu vadu? sist dauziit nelīdz, jauns vads arī nelīdz, karoča jauns kompis gan jau līdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now