Neznuka Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 (edited) Tātad sveiki visi , šo topicu es taisu priekš sevis un priekš Jums , kas ir pieredzējuši un kadreiz ir admīnējuši (Vairākums , kam nav ko darīt . ) . Vairs jau es neko neizmainīšu , bet gribu dzirdēt Jūsu domas , vai tiešām man ir redzams wh šajā demo - http://failiem.lv/u/qeqwxbk Labāku par SPAM , kur postot šo topicu neatradīšu . Spēlēju war3 serverī ar neredzamību un dabuju ban no Mk- . Ceru , ka kāds atbildēs netikai admīns ar warn . Edited January 18, 2012 by Neznuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 (edited) Es domāju, ka runāju visu vārdā sakam jā nē jā. Tagad ej prom. Edited January 18, 2012 by amniijs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neznuka Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 (edited) Es domāju, ka runāju visu vārdā sakam jā. Tagad ej prom. Tici man es iešu prom , kad izdzīrdēšu kādu atbildi uz topicu . Edited January 18, 2012 by Neznuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Ir wh. Tagad ej prom. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 taks kuru p1s vai tev ir []? kameer necitosi gignaa tikmeer viss ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neznuka Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 taks kuru p1s vai tev ir []? kameer necitosi gignaa tikmeer viss ok Tev gan ir taisnība .! Neko tāpat nepierādīšu ar šo topic... tik pļaukas dabuju no Uubergeka un w00t wr1t3r . Priekš manis TC un ceru ka kāds augstāk stāvoš aizstaisīs topic , bet ja nē tad tāpat nekas =D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts