pig- Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 (edited) taa tad problemas ir ar Intel HD Graphics 3000 fps cs un css ir ap 40 pie vainas ir videokarte , varbut kads var pastastit kaa pareizi nokonfigure video karti prieks csa aa un vai vispar tas ir iespejams. Jo daudz kur esmu skatijies daudziem ir problemas ar to kam ir intel kartes un win7 , bet varbut kads no jums ir sho problemu atrisinajis Edited January 10, 2012 by pig- Link to comment Share on other sites More sharing options...
pig- Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 vai tiesham neviens nezin risinajumu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Nav brīnums ka uz integrētās kartes tāds štruntīgs fps... Kas tev par portatīvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 esi mēģinājis pazemināt settingus iekš css? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pig- Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 Nav brīnums ka uz integrētās kartes tāds štruntīgs fps... Kas tev par portatīvo? Toshiba kompis diezgan jaudigs tapat ka video karte cik zinu csam neko krutu nevajaga pec pieredzes :D jo piemeram GTA 4 kas prasa daudz lielakus resursus kaa ari citas speles iet idiali bet cs nevelk :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Skaties konfigus, iespējams high refersh reiti stāv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pig- Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 esi mēģinājis pazemināt settingus iekš css? ir meiginats nekas nemainas esmu jau pietiekami daudz ko meiginajis nezinu vairs ko darit tapec ari rakstu sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Man shodien viens chels teica lai paproveeju Control panel>personalization un theme nomainit uz classic. man bish uzlabojaas fps. vobshem uzliec classic theme,ieinstalee game booster un caur vinju palaid speeli. jabut labaak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 (edited) Game booster nepalīdzēs dotajā gadījuma. Jāmeklē problēmas citur... Pig, kāda tev rezolūcija windousā un kāda csā? Edited January 11, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
hofopo.com Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 nu uz integrēto jau itkā neko diži vairāk cerēt nevar... Protams, vari visu windowsu sa'tweak'ot maximāli, uztaisīt uber high-fps cfg, moš vēl kādus high fps models uzlikt, pirms spēles palaist kkādu ram free'eru un vēl palaižot spēli noklousot skype, explorer.exe un pārējas drazas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Nepalīdzēs drazas noņēmšana viņam uzlabot FPS. Būtībā intel kartes pagaidām ir liels berziens, un man iepriekšējam kompim arī bija integrēta Intel karte. CS lagoja un viss pārējās spēles. Ieteikums pakrāj piķi (protams, ja vari), nopēc kādu lādzīgu videni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now