Ouzijs Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 15 skolnieks cs 1.6 vairaki gadi! Gribu but jaunakajais no adminiem kas iemacas kau ko no labs speles. kad esmu pie PC ar netu vienmer! statistiku nezinu kur ir! Ouzijs Registretais niks nezinu vai kkads mani adbalstis, bet nebutu tik slikti, man patik cs un es vel ilgi to spelessu. Adbalstiet mani Paldies! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brugeetaajs Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Njā, var redzēt, ka cilvēkam nav bijis naktī ko darīt un vienkārši Postojis kaut ko! Pirmkārt, nav ne stati, ne pamatojums, ne izskatās, ka čalītim būtu nopietna attieksme pret administrēšanu. P.S. paskaties pieteikuma iesniegšanas paraugu un padomā vēlreiz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 man pieredze sita ir maza, tapec macos to palielinat, nezinu kur statu apstities nu viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Tu smejies par gign ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiwIE Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Ouzij vecīt saku uzreiz uz adminku tu vari pat necerēt , ne tev pieteikums atbilst priekš admina ne kas.. Adminku grib daudzi bet daudzi arī apzinās ka nespēs izpildīt admina pienākumus .. Sry es ar visām 4 pret Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Adminka?! Kas tas ir? Adminka...jopt! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts