Falsed Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) 14 (vasarā 15) Mācos , izglītojos Pietiek priekš tā cik man ir gadu. Tāds labums, ka es varētu , palīdzēt gan citiem gan sev. Tie kas traucē serverī , liek debīlus špikotus nikus, traucē pa micu , pārāk daudz runā , nelietderīgi izmanto čatu. Kaitina citus , runā pretī. Nepilda misiju. Praktiski tas ir kā kuru reizi, darba dienās protams mazāk , brīvdienās vairāk. Nu brīvdienās allday , un darba dienās laikus nepatiekšu bet , spēlēju darbadienās kādas 3-5 h Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv...fo&player=76491 OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. Drake. Komandas uz kurām es piesakos gag/mute/say/ , varbūt arī kick bet bez tā arī varu iztikt. Tagad serverī cenšos palikt klusāks , un mazāk pamanāmāks , daudzi gan jau domās ka nemācēšu apieties , bet admisn esmu bijis 1.6 kādos 5 projektos , pat ja man ir tikai 14 gadi. Tomēr acc jebkurā brīdī var arī atņemt , un admini nekad nevar būtu pa maz , labošos , un centīšos sevi pierādīt no labākās puses! Edited January 5, 2012 by Falsed Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiwIE Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ja tu muti pievaldītu tad jā būtu labi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 Ja tu muti pievaldītu tad jā būtu labi.. Nēsi pamanijis , ka tā tagad cenšos darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 nedodiet acc un lai turpina runāt visas tās muļķības, lai būtu vairāk rawr video Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ,hh jajau mani nepaņēma tad kurnu tu vēl .. kautgan tā arī man nepateica :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ANTI !!! Izlasi - http://www.gign.lv/forum/topic/45442-pieteikuma-kartiba-tiesibu-iegusanai-gign-serveros/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ANTI! Gignam nav vaidzigi, mazi bauri, kur vel par adminu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) ANTI!!!! 1. Tu esi maziņš, uz nerviem krītoš puisīts, kurš nevienam nepatīk. 2. Tu esi liels, uz nerviem krītoš čīterīts. Edited January 5, 2012 by BullsEyE* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 ANTI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 pievienojos bariņam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts