ep1dem1c Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Gan jau, ka lielāka daļa useru atceras tādu realitātes šovu(?) - Robinsoni, kur Latvieši, Lietuvieši un Igauņi savā starpā sacentās uz kādas neapdzīvotas salas. Varbūt kāds zin kur var iegūt šīs sezonas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Ja vien tev nav pazīstamu cilvēku, kas strādā TV3 (vai LNT, īsti neredzu tieši kurā kanālā to rādīja, bet pirmais rādās TV3..) un varētu sniegt šos ierakstus, ir ĻOTI mazas cerības iegūt kādus ierakstu failus no 00/01 gada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Noteikti kādā lietuviešu trakerī var atrast , bet LV valodā šaubos vai būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 bļe, Robinsoni bija kruti. Ja outlaw/fano/imperil nav, tad visdrīzāk, ka nekur nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Nu jā, lietuviešu valodā es arī atradu, bet nu paldies tāpat Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 bļe, Robinsoni bija kruti. Ja outlaw/fano/imperil nav, tad visdrīzāk, ka nekur nav. cmon, kas vēl sēž tādā fano vai outlaw, torrenti.lv ftw 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 cmon, kas vēl sēž tādā fano vai outlaw, torrenti.lv ftw Es nezinu, kas sēž attiecīgajos torrentos. Es nē. Tikai iesaku, kur var meklēt - vietas, kur ir redzēts LV staffs pagātnē. Nevajag būt fanbojam mans draugs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now