Jump to content
GIGN Forum

Ssd

Zorg`s
 Share

Recommended Posts

Gribēju pajautāt par SSD. It kā tagad jau par +/- pieņemamām cenām ir. Nevaru izlemt vai pirkt kaut kur ebayā vai te pat LV, jo tad tā 2 gadi garantija ir. Interesē 64-128gb atmiņa.

Principā ko es uz viņas gribu darbināt - win 7 un firefox un dažas programmas, tā kā vajadzētu iekļauties arī 64gb. Interesē lētākie varianti, jo pašam nav pilnīgi nekādas sajēgas ko kurš cipariņš dod.

Sāc ar to sata2 via sata3. Ja sata2, tad drošvien naudu iztērēt apr sata3 nav jēga, ja tuvākajā laikā neuzrodas sata3.

Garantija obligāta, jo var rasties problēmas. Kā arī jāpalsa kā jāapietas ar ssd. Lai pēc pāris mēnešiem viss nekustētos vēl lēnāk kā hdd

Jā, bet šim IOPS ir 2500 max un sorry, bet tas sūkā! Ar to jau SSD no HDD atšķiras - galvenais ir seek time. Proti - man stāv kompī SSD un WD baracuda black. No HDD varu kopēt ar ātrumu 100+MB/sec un nav slikti. Bet pamēģini kopēt lielu failu no HDD uz to pašu HDD - iestājas žopa (izklausās kāa tiiirk tirk tirk). Šeit nāk talkā SSD ar ļoti ātru seek time (reāli - SSD nav sēkošanas, jo nav jākustina fiziska lasītāja galva).

Beefs

• Like 2

beef, paskaidro lūdzu kā noobam, ko tas IOPS iespaido manam kompim. Sanāk, ka uz manu mātesplati nav jēga nemaz likt SSD? Nē nu man ir doma paņemt 60gb kas būs tīri win7+progas un pārējais 1.5tb ir priekš pārejiem sūdiem. Labi laikam jājautā savādāk - iesakiet labāko SSD (ja vien viņai ir jēga, kas ir atkarīgs no beefa atbildes) price/performance ziņā tā, lai der uz manas mātesplates.

Edited by Zorg`s

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...