GOMA smile Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 (edited) Tātad lūdzu palīdziet man, ieejiet šajā linkā http://www.biznesako.../lv/atsauksmes/ Atrodiet mani:Krišjānis Brūveris (DDL1) (5 no augšas) un uzpiežat uz tām abām ikonām man patīk un facebook'ā, draugos, ja tas teksts nepatīk kautvai pēctam izdzēšiet viņu, būšu ļoti pateicīgs Edited December 31, 2011 by GOMA smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 čali izlabot tekstā kļūdas, es nezinu, es tādu augstskolā neņemtu, kas nemāk pat uzrakstīt pareizi vārdu vajag, nav tāda vārda vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted December 31, 2011 Author Report Share Posted December 31, 2011 čali izlabot tekstā kļūdas, es nezinu, es tādu augstskolā neņemtu, kas nemāk pat uzrakstīt pareizi vārdu vajag, nav tāda vārda vaig Necepies par to ! - lūdzu nobalso Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 9LS!!!! Man patīk viņa atziņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 ... un tad es sapratu "Izcili prāti domā līdzīgi !!!" ... ak dies! Tas puikiņš nespēj vienu teikumu pareizi uzrakstīt un teksts ir galīgi jēls (ideja). Vismaz zināsu, no kuras izglītības iestādes nav vērts ņemt darbā cilvēkus! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted December 31, 2011 Author Report Share Posted December 31, 2011 (edited) ... un tad es sapratu "Izcili prāti domā līdzīgi !!!" ... ak dies! Tas puikiņš nespēj vienu teikumu pareizi uzrakstīt un teksts ir galīgi jēls (ideja). Vismaz zināsu, no kuras izglītības iestādes nav vērts ņemt darbā cilvēkus! Beefs Tev ir iespējams 28 gadi un vēl spēlē conter-strike !!! Beefojis būtu pret tiem naivajiem kropļiem, kas spamo savas conter-strike un naudas pelnīšanas iespējas mājaslapas. Jums ir baigi žēl nospiest uz tām podziņām... ? tas neaizņem pat 30 sekundes Atceries par ideju vairāk maksā nekā par noformējumu Tas ir beefs, ja nepatīk tad pis dirst (Sabīdiju tekstu kā reperis ) Edited December 31, 2011 by GOMA smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now