wallbe Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Sveiki ! Lūdzu palidziet. Man ir problēma es netišam restartēju datoru ar daudzam ieslegtam programmam. Kad sledzu iekšā atpakaļ datoru man windows updatu uztaisija.. Un , kad es spiežu uz start , un all programms , tad man skaņa jociga visu laiku skan ķikķik tada tipa. Un arī kad spiežu labo taustiņu peles arī skaņa tada pati. Ka var izslēgti ? skaņa uz tumbām-klikšķis- klikšķinot ar peli uz ikonām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 tas noziimee ka kautkas pc ir iekaaries - aptuveni kaa csaa kad jerrico uzlaizh NUKE aka spradzienu un tad paris raundus kjeras skanja paskaties kaadi procesi iesleegti. atvieno vadus un savieno no jauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallbe Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 Tu laikam neiebrauci temaa.. man ar windows klikskiem problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now