StreeT Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Sveiki. Vēlējos lūgt palīdzību saistībā ar LMT akciju, kurā LMT klienti, kuri ir klienti vairāk kā 2 gadus var iegādāties macbook pro uz nomaksu. Tākā pats LMT klients esmu tikai 6 mēnešus diemžēl nevaru saņemt šo piedāvājumu. Tad nu es vēlējos uzzināt vai kāds, kurš ir klients ilgāk kā 2 gadus un neizmanto šo piedāvājumu varētu paņemt uz sava vārda un tad pēc tam pārrakstīt atmaksas līgumu uz mana vārda. Par to es samaksātu 50Ls. Līzingā ņemt diemžēl sanāk PĀRĀK neizdevīgi. Lai kliedētu jebkādas domas par krāpniecību, vai ko nelikumīgu, varam mierīgi satikties un izrunāt visas lietas. Man ir stabila darbavieta un ienākumi. Rakstat man te PM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 (edited) hahaha, neviens nav tik stulbs seit (es ceru), lai uznemtos saistibas uz sevis. parasti uzmet tie "visstabilakie" pacani.p.s buutu tik "stabils" panemtu macsudu pa taisno no abolu veikala... Edited December 28, 2011 by prekkk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 tad pēc tam pārrakstīt atmaksas līgumu uz mana vārda. ja šis punkts ir viegli īstenojams, varam varbūt ko sadomāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 28, 2011 Author Report Share Posted December 28, 2011 @Deadalive ieskaties PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 viasms vai kas tāds kredītu paņem un nopērc! Beefs P.S. nabaga deadalaivu uzmetīs.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Var kāds pastastīt par cenām ? Jo esmu LMT klients jau 5 gadus. Un ka reiz esmu aci metis uz jauna portatīvā iegādi Ir kāda norāde uz šo akciju gribas palasīt par cenām un nosacījumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 5 gadus klients un nezini, kur meklēt, lol. http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/mobilais_internets/internets_datora/nomaksas_akcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 5 gadus LMT klients, bet diezvai tev rēķins ir 3.5Ls mēnesī, kā nulle Bite klientam! LMT ir AFIGENA lojāli pret saviem klientiem. 5 gadus klients patiesībā nozīmē, ka tu sēdi uz 5 gadus veca uber neizdevīga līguma! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Kapē, tiem kam ir privātie numuri mierīgi var zvanīt un teikt, ka iet prom un sarunāt sakarīgu. Tik nākamgad kad zvani vajag apstīties konkurentu cenas, lai būtu labs arguments viņiem vēl ko izdīkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Šis joprojām ir aktuāli, takā deadalive neatbild uz PM. Akcija līdz 8. janvārim tāpēc paceļu savu piedāvājumu uz 60Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now