JEW/JITSU Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 mhh ,, tākā man steam css nestrādā sazin kapē .. būs vien jāmetas te atpakaļ .. un tgt cenšos no kāda cilvēka sagaidīt atbildi ... nu ja nē tad nē ko var čakarēties Link to comment Share on other sites More sharing options...
camdeN Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 da labi jew tu tak visu serveri paarbanosi ... tev tak 90 % speeleetaaju ar kvadraatiem kapaa ! Tikai neprasi xb 0 , padirsiisi pravas viens divi ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 da labi jew tu tak visu serveri paarbanosi ... tev tak 90 % speeleetaaju ar kvadraatiem kapaa ! Tikai neprasi xb 0 , padirsiisi pravas viens divi ... atradis kur iepostot ... ja es domātu kad te 90% ir wh forums būtu pārpludināts ar sūdzībām, darīt man navko .. hehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 (edited) +/- Anti Budams, neesu pilniba izpetijis visu so topiku. Neuzskatu ka butu nepieciesami jauni admini css serverim, un tomer nav noradits iemesls kadel visp butu vaidzigi jauni admini. laigan personigi dotu rec uz atseviskiem individem, diemzel kura tu neietilpsti... Un skatoties uz atseviskiem kriterijiem, tu ta ka bisk par atru prasi. Edited January 2, 2012 by ArcChez* Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted January 2, 2012 Author Report Share Posted January 2, 2012 +/- Anti Budams, neesu pilniba izpetijis visu so topiku. Neuzskatu ka butu nepieciesami jauni admini css serverim, un tomer nav noradits iemesls kadel visp butu vaidzigi jauni admini. laigan personigi dotu rec uz atseviskiem individem, diemzel kura tu neietilpsti... Un skatoties uz atseviskiem kriterijiem, tu ta ka bisk par atru prasi. sor ka te pēc katra topika rakstu .. bet nu laikam jau skaidrs ka neviens nedos man te neko ... laikam jau // un kā to saprast par ātru ? man pirms 5 gadiem prasīt bija labāk vai vēl pēc 5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Piedaloties spamā - Igoram vajag iedot gag/mute, lai viņš sevi var nogagot/nomutēt Par adminu - nu piedod es arī palikšu neitrāls, jo ir gan plusi, gan mīnusi, bet uzņemties un dot garantiju neesmu gatavs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Ok, izskataas, ka nekas nesanaaks, sleedzam topiku ciet, adminu shobriid pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts