0xDEAD BEEF Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Interesē laptopiņš (varētu draudzenei uz ziemassvētkiem uzdāvināt), bet vēlētos tādu, kuram nav DVD/CD/BLURAY diskdziņa - imho - tas ir tas pats kas mūsdienu mašīnai uzstādīt tvaika dzinēju. Protams, ir pāris, kurus es pats māku nosaukt (Apple Air... ), bet cena ir krietni par augstu! Nu tad - padalamies un priecīgus Ziemassvētkus - ohohohoohoh! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 (edited) nosauc cenu diapazonu un collas Ir spaidīts jaunais dell v131. Ir diezgan ok. Matēts ekrāns man patīk ļoti. USB3.0 nākotnei. Ja draudzējas ar galvu, nemaz tas dvd drives nav vajadzīgs. Paņem ar i3 un būs normālas temp. un jauda. Tas celeron nākotnei varbūt par švaku. p.s. Aizmirsu backlit keyboard pieminēt un ar i3 notiekti ir zem 400 ls http://www.notebookc...views.55.0.html tik skaties viņu oficiālos review Vēl ir toshiba R.... kaut kas, bet tas ir sālītāks. Edited December 22, 2011 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 (edited) Jā, derētu sīkāku aprakstu kas tiek meklēt, cik naudiņas, kādu ekrāniņu, kādām "priekšrocībām" jābūt? Zini kad Laptopu nevis Netbuku? Edited December 22, 2011 by WickedAppServ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 22, 2011 Author Report Share Posted December 22, 2011 (edited) Nu i3 ar integrēto HD3000 būtu perfekti. Patiesībā - dell 14z ir tas, ko meklēju, bet ja nebūtu DVD šita, tad vispār būtu super laimīgs! Beefs Edit: Tas dell v131 baigi labs! Tikai Celeron? WTF? Celeron taču ir sūdu sūds.. 1.3GHz arī neizklausās kruti... i3 2.2 būtu baigi labi ... Bet savādāk - izskatās tieši tas ko vēlos! Edited December 22, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 (edited) Divas reizes lētāks nekā airs; http://www.1a.lv/dat...s3-951/9317015/ Personīgi pats tādu paņemtu, ja būtu nepieciešams studijām. Varētu arī būt sālīti, bet šis manuprāt ir uz goda. Edited December 22, 2011 by WickedAppServ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Pazīstams paņēma v131 ar i5. Zvērs baigs, bet nu priekš vienkāršām lietām pietiek ar i3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Karoče paņēmu to v131 ar celeronu 1.2ghz (290Ls). Baigi apmierina. Strādā pietiekami ātri un ir ļoti "solid". Neizskatās pēc lēta krāma. Labi nostrādāts un esmu ļoti apmierināts (precīzāk sakot - mana draudzene.. ) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now