Jump to content
GIGN Forum

Meklēju Programmētāju


MieZiiS_JanX
 Share

Recommended Posts

Zinu, ka nav īstā vieta, kur likt šo topiku, bet šeit ieskatās vairāk cilvēku un man nepieciešams diezgan ātri sameklēt cilvēku, kas varētu palīdzēt, tāpēc palūgšu nepārvietot uz pareizo sadaļu :)

Sīkāk neko šeit neteikšu, bet ja ir interese mazliet nopelnīt, tad PM vai raksti šajā topikā.

Aa un ja kāds zina kur vēl es varētu meklēt palīdzību, varat iedot linkus, kur meklēt nepieciešamo cilvēku.

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Pa kabatai pa škabatai! :)

Kas ir lētāk - 20Ls/h krutam čalim, vai 50Ls - visu izdarīšu čalim, kurš neko neizdara?! :)

Reāli ir tā, ka atšķirība starp krutiem un viduvējiem programmētājiem (veiktspēja) ir ~3.4 reizes. Bet nu es jau esmu pārspējis pat kruts - ich been ūber! :D

Beefs

EDIT: PS. viss sākas ar estimaitu un sadalīšanu sub-aitemos. Pēc tam var močīt pēc agile (piemēram) vai kambalas... Bet nu - bez novērtejuma ša vai tā neko nevar pasākt...

EDIT2: ar sūdīgiem čaļiem ir tā, ka viņiem nav pieredzes un viņi lēnāk un tizlāk programmē. Bet galvenais, ka nav pieredzes. Tādēļ viņi izdara kaudzi nepareizu lietu sākumā. Vispirms viņi iet pēc waterfall un izdomā nosaukt gala ciparu, nevis čārdžot pa stundām. Pēc tam viņi uztaisa estiamte, bet tādēļ, ka viņiem nav pieredzes, estimate parasti sanāk 3+ reizes mazāks, kā reāli viņiem tas prasītu laiku (+ viņi pie sevis cer to izdarīt ātrāk kā estimeitā un vēl papildus nopelnīt). Realitātē viņi ir nostrādājuši 1.5 no sākotnējā estimeita laika un saprot, ka ne tuvu vēl nav pietuvojušies finišam un ka pēdējie 20% darba (jo viss ķipa jau ir, bet nekas tā īsti nestrādā un neapmierina pasūtītāju) izstiepsies par 80% laika (pieņemot, ka pavadīts ir tikai 20% laika - 1.5 estimeita jau - omfg). Nu lūk - tad viņi zaudē entuziasmu, lielākā daļa sāk izvairīties, jo ir problēmas ar komunikāciju (nemāk pateitk, ka ir underestimeits un vajag vēl naudas vai nestrādās). Un galu galā - ir slikti jeb kurā gadījumā!

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Jā. Naudiņu saņēmu. Thnx. Ceru, ka nav pārāk advancēti un ir tas, ko tev vajadzēja. Tur pāris lietas vajadzētu mazliet pārākstī un uzfrišināt un vismaz vienu masīvu var izmest. Un ieteiktu tev kārtīgi iebraukt kodā, savādāk skolā izgāzīsies... ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...