BobijS Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Sveiki, ma tāda problēma cs gāja uz 100 fps, tad draugs iedeva steam akount visu izdariju kas vajadzigs, paspeleju vel css iegāju cs un fps ap 60-70 kas par prikolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 stiimotais cs ir prasigaks kaa non-stiima deelj modeljiem utt. tavs pc tik labi vnk nevelk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 kam tev to fps vajag? ja neraustas un labi iet kautvai lai ir 1 fps. man ir galīgi zems fps bet nekādu problēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 WTF? fps ir viens no galvenajiem faktoriem csaa. 100-ideali,60-videeji un zemaak jau ap 30 vispaar d1rsaa huj0va iet speele , kaa mums ar thugluvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 man fps ir 50-70 un vispar neviena mape neraustas nekas neraustas , viss iet gludi, tapēc nesaprotu to dzīšanos pec tiem 100 fps, kautgan man ir vecs lūznis,kas ar kāju jāmin un sākumā ar kurbuli jāiekurbulē Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 man fps ir 50-70 un vispar neviena mape neraustas nekas neraustas , viss iet gludi, tapēc nesaprotu to dzīšanos pec tiem 100 fps, kautgan man ir vecs lūznis,kas ar kāju jāmin un sākumā ar kurbuli jāiekurbulē PAprovē kādu no tiem fpc pacelšamas paraugdemonstrējumiem, iekš youtube.com IEraxti, How to make my fps higher un tev visu parādīs tev pieņemamā valodā, ātrumā un vrb pat ar lielo pirkstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobijS Posted December 23, 2011 Author Report Share Posted December 23, 2011 Datoram, nav vaina jauns nopirkts ja css iet uz hight ... un man draugs salaboja vienk iegaja video datora uzstādījumos tur šo to pamainīja, samazināja Paldies ka palīdzējāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now