Jump to content
GIGN Forum

Lūgums Palīdzēt Atrast Programmu

J. Brauns
 Share

Recommended Posts

Tātad, ir tāda programma kā Shape Collage, ar kuru ir ļoti vienkārši izveidot kolāžas no bildēm, nodefinējot vēl pietiekami daudz papildfunkcijas. Problēma ir tāda, ka man nav tie astronomiskie 40$, ko šie ļaudis no manis grib, lai es vienreiz mūžā uztaisītu kolāžu. Brīnumainā kārtā internetos, gūglē nav atrodami ne "bezmaksas" varianti, ne atslēgas šai programmai, tāpēc vienīgā cerība ir kāda cilvēka palīdzība, kuram ir pieeja lielajiem vai mazākiem invite-only trackeriem, forumiem, kur pietiekami daudz software arī ir apritē. Ratio gan jau nesabojāsiet, jo programma sver zem 1mb, .txt ar seriāli vēl mazāk. Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds atsūtītu detaļas pa PM.

Varbūt kāds vēl var ieteikt alternatīvu programmu šai, kur ar nelielu piepūli var bildes salikt, piemēram, "M" formā, nosakot aptuveno leņķi, kādā bildes ir iegrieztas, un to, cik lielā mērā bildes pārklājas. Visi bezmaksas un arī daži maksas varianti, ko mēģināju, liek man ņemties ar layer'iem un ko tik ne, kas 80+ bildēm aizņem bezgala daudz laika.

Ar tekstiem "nezodz", "programmas izstrādātāji arī ir cilvēki, kuriem jābaro ģimene" utt. var iet nafig.

Serial numbera atradēju nākamajā gign partijā pacienāšu ar gaļu. Atceroties kā visi smirdīgie šakāļi siekalojās, kad es cepu LIKE A BOSS, tas ir to vērts.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...