slow hands Posted December 11, 2005 Author Report Share Posted December 11, 2005 blin nu, tu pat nemeeginaasi? nu veciit, tev ir vesela nedeelja laika, lai sagatavotu taadus killus, ka mums zoklis nokritiits uz zemes. un es uz tevi plaavos, superiigais prichom ta es uzreiz GEJS, ja tu pidinsh uz muuzu? tu jau taakaa 1. klasiitee bliez - pats taadaa kraasaa! lol street, man arii bija tas ienaacis praataa, laikam jau tev taisniiba - ar to plkst. neprecizitaati "ticamiibas moments" tiek nozagts P.S. eee, superiigais man tev viena dziesminja! Oh, superman, where are you now? When everything's gone wrong somehow? The men of steel, I hate these men of power I'm losing control by the hour hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 ai labi nav verts tev skaidrot cik superigs es esmu jo tu esi diivainis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 nu tas 1. movie izskataas tads samaakslots jo nu tadas sharas ka d2 caur vartiem leciena ar deagle 2hs nevar buut, neticu , vel ari fakts tas ka neparada nevienu likji un speletaju nicki ari neparadaas ka tu vari zinaat ka tas kursh tur leca ar deagle noshava tos 2us gan jau ka baze staveja cits dzheks un ar deagle tai pasha briidi, kad tas otrs leca , uztaisija 2hs , un vel tas nuke kadrs ari tads divains, kapec vinsh neshava tad kad abus redzeeja ? , bet saka skriet prom un kad leca tad tikai izshava 2as lodes caur kasti , nu a d2 caur sienu tuneli uz b tas nav nekas tads iipash Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil696 Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 2 vidjiks ar samaakslots jo kad vinsh shauj caur zemi .vince var redzeet ka Lemon | doobs ir noshaavis .SlowBoy,bet otrajaa vidjikaa tas vairak nav rakstiits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaxMacHiNe Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 parak unreal, lai buutu real! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Es tā arī līdz blenšanai netiku, jo te jau visi sastāstīja par ticamības momenta nozagšanu. Toties es ievēroju, ka waxorzzz kaut ko te ir iedirsis un tas man uzreiz izrāva kuņģa saturu, ko es varu kompensēt morāli iešķiebjot tam tur kādu bišķīti laika papildus ārstniecībai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Pr0pp3r Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Kavachiii, tu esi pilnigs daunzz un dolabans ko tu mums piesienies? WaxMachine norm izsaka savs domz a tu sho uzreiz amx_ban Tu kroplis esi kas sav stulbumu konpencee ar to ka ir moders eu admini njemiet tam kroplim (dolbaanam ) nost raits, jo vinjsh ban uz par neko (4 noting) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Toties es ievēroju, ka waxorzzz kaut ko te ir iedirsis un tas man uzreiz izrāva kuņģa saturu, ko es varu kompensēt morāli iešķiebjot tam tur kādu bišķīti laika papildus ārstniecībai. lol, kaukaa neizpratu tavu domu vinja banoshanai, jo neko TAADU, lai banotu, vinjsh nepateica p.s. man shkjiet, tu paaraak ietekmeejies no pagaatnes emocijaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavachy_SUXX Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 http://kavachy-suxx.eclub.lv/ kavachy syuxxx!!! Suka sukatajs, nekas viarak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Man beidzot savs saits Lab, šoreiz ietekmējos. Bet pagāšreiz nedaudz par īsu termiņš uzlikās. Vēl par pašu waxorzu - visi savos postus vismaz izteica kaut ko, nevis vienkārši iespļāva " parak unreal, lai buutu real!" PS: Suka sukātājs - tas ir viens reāls verbālais kombo. Ā, un Mr. Properam interesants paņēmiens paskaidrot vārdus un izteicienus kā "par neko (4 nothing)". Nu un smailiju pielietojums vienkārši ģeniāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 nu vechi,pilnigi par godu tam majaslapu uztaisijat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Abi moviki bija ok Ble es toch to otro neierubiiju saakumaa Bet nu tagad zinaashu pa kurieni shaut, ja lejaa kaads planto Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 samazināju warnu WaxMacHiNe (vispār interesanta CAPSOto burtu izvēle), jo Kavacky (vai Kavachy) man liekas tu nesaprati viņa posta dziļo jēgu. parāk unreal lai būtu real tulkojas unreal - praktiski neiespējami, real - patiesi, reāli, eksistējoši tātad, tas ko viņš gribēja teikt ir "Šajā filmiņā demonstrētie fragi ir praktiski neiespējami (pat ņemot vērā haļavas faktoru), līdz ar to viņi nav autentiski, bet gan safabricēti". tā lūk, diezgan dziļa doma, ja tā paskatās. p.s. kavacky es tev ieteiktu uzmanīties - tas paraksts ar Ārniju liecina par džeku ar attieksmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Haha, nu ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 lol, es atradu kaa saucaas taa dziesma, Children Of Bodom - Touch Like Angel Of Death, albuuma nosaukums ir Something Wild. es tak teicu, ka tas ir CoB pa vidu tai dziesmai tikai saakaas labaakais - kad aiziet tas gitaras solo, mama mia, kaa man patiik kaa vini tur taas gichas speelee veel laba dziesma no taa albuuma ir Don't Stop At The Top. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 thanks dude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 vo bļe, riktīgi kruta dziesma tās ģitāras velk līdz kaulam vokāliņš arī stilīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 nu tu jau vari prikola peec novilkt 2 CoB (manupraat) labaakos albuumus - Follow The Riper un Hate Crew Deathroll. Hate Crew Deathroll ir mans miilaakais, vini pashi sevi sauc pa Hate Crew un dziesmaa Hate Crew Deathroll dzied: We're hate crew, we stand and won't fall... We're all for none and none for all. Fuck you! We'll fight til' the last hit And we sure as hell ain't take no shit! shie vaardi mani iedvesmo un dod speeku ciiniities ar visaadiem pidinjiem novelc, paklausies un iespeejams, ka iepatiksies, bet varbuut arii nee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 džekiņ, novilku tos, un vēl 3 albūmus. Ir ok Bet tā Angel touch dziesma pwnz vissmagāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now