Jump to content
GIGN Forum

Lineage 2 Ftp


Ps!hs^
 Share

Recommended Posts

why so surprised, es tak tev teicu vienreiz, ka l2 bus f2p.

Nē, spēle nav joprojām dzīva uz doto brīdi, ja vien tu neesi hardcore ruskijs. Vismaz eu/na comunitijs, kā arī vecie labie ienaidnieki redzerg un afterlife gaida jauno retail serveri, kas būs, kaut kad "soon" aka pavasarī. Ja vien amerikāņi nespēlēs (par ko es diezgan šaubos) serveris atkal būs 1sided un ruskies reipos visus 24/7, līdz kamēr eurotrash padosies un kvitos pēc pāris mēnešiem.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

M3rsy tu uz innova vai ncsoft? ^^_ es laikam gaidiisu to otro, jo ncsoft ir izteikts enchanting, box kad ir 2% dabut BEWS kurs ir 100% , un tas kastes var dabuut simtiem, nu taa diezgan stulbi, par bottosanu neko vel neesmu dzirdejis available/or what.

Edited by PIONIERIS
Link to comment
Share on other sites

M3rsy tu uz innova vai ncsoft? ^^_ es laikam gaidiisu to otro, jo ncsoft ir izteikts enchanting, box kad ir 2% dabut BEWS kurs ir 100% , un tas kastes var dabuut simtiem, nu taa diezgan stulbi, par bottosanu neko vel neesmu dzirdejis aviable/or what.

nu es spēlēšu tajā, kas būs, kaut kad pavasarī, un tikai tad, ja genocide tur spēlēs, bet kā jau teicu - cerības ir mazas, ka viņi spēlēs.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

daudz esmu dzirdējis par šo spēli, ir vērts sākt viņu no pilnīgas nulles?

edit: tad jau guild wars 2 ir pavisam tuvu :) atliek tiem prezentēt atlikušo klasi un aidā, cerams beta būs par brīvu, lai gan tas nemaina faktu, ka gw2 pirkšu

Edited by AmE
Link to comment
Share on other sites

Saakt no pilniigas nulles un saakt GOD kas ir faktiski l3, nee, pamegini kadu high five utml, protams ar OFF , un te nav nekaads cartoon animation lai buutu WOW.

P.S kautgan, taa visiem bus ka jauna spele, tapeec. ;)

Edited by PIONIERIS
Link to comment
Share on other sites

viennozīmīgi nē, nesāc, es nopietni saku. Galīgi tolka nav.

1. tu neko nesapratīsi, tevi mobi drāzīs un netiksi pat līdz lvl 76, ka tev jau spēle apniks un liksies sūds.

2. šī spēle ir tipat kā mirusi. Liela daļa zināmās eu/na komūnas jau ir kvitojusi, daļa dos "pēdējo iespēju" jaunajam retail serverim. esmu diezgan drošs, ka 80% no šiem cilvēkiem kvitos for good, ja tas serveris nofeilos.

ja tiešām gribēsi sākt, tad ieteiktu sākt no gracia final serveriem.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...