DoubleT Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Kāds var sīkāk apstāstīt par eRadio izveidošanu, lai varētu tā, ka serveris ir uz mana PC bet es iedodu admin rights uz citas IP un viņš var likt dziesmas, un arī ar MIC pārraidīt raidījumus. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Uz sava PC uzliec kādu no radio serveriem - ShoutCast, SteamCast, IceCast vai kādu citu. Tur varēsi norādīt paroli, kāda nepieciešama citam, lai varētu pieslēgties. Iedod viņam IP, portu un paroli, un lai viņš, izmantojot kādu softu, kaut vai Winamp ar pluginu, raida, ko vēlas. Neatceros, kā Winamp bija ar MIC supportu. Ja viņš ir pirāts, tad lai izmanto SAM Broadcaster 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Neesi kādu no šiem lietojis? Gribu zināt, kurš ir visērtākais un labākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Esmu lietojis ShoutCast un SteamCast. Tiesa gan, ShoutCast tikai 1.9.2, jauno 2.x neesmu lietojis, zinu, ka tam ir atbalsts vairākiem streamiem uz viena servera, savādāk bija jāliek katram radio savs serveris. SteamCast lietoju tādēļ, ka tam bija vairāku streamu supports uz viena servera. Reāli nav lielas nozīmes ko lieto, jo pieslēgšanās ir +/- vienāda, tiesa, kā jau teicu, nezinu, kā ir ar jauno ShoutCast2. Arī streama datu iegušana abiem ir līdzīga - XML Jāizvēlas jau tev pašam, jo nu neesmu viņos tā iedziļinājies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now