smogs Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Tātad man tas androids pamazām sāk krist uz nerviem - viss smagi bremzē. Nekādas programmas viņam jau neesmu instelējis savus 3mēnešus (ok, task killers ir izņēmums), sd karte arī stāv gandrīz tukša, bet nu viss notiek ar nežēlīgu aizturi. Tāpēc gribēju pajautāt - kā ir iespējams pārinstelēt par jaunu androidu (ja vien tas ir iespējams) - factory data reset mani neinteresē, jo tas nedod gandrīz nekādus rezultātus. Modelis - htc legend Kā arī ja jau tik tālu esmu ticis, tad varbūt viņam ir iespējams arī uzlikt kādu jaunāku androidu (pašlaik 2.2)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=593 ja rokas nav līkas, te var atrast visu, ko vajag, lai roototu un uzinstallētu kādu custom romu ar gingerbreadu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Danke, domāju, ka ar to arī pietiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now