Glud!naTajs Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Tas man tev bija jāsaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pish? Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Vasarā, kad braucu uz Bausku, tur veikalā pārdeva jau vārītas olas. iespējams tās lobas ļoti labu un varbūt ari arī kaut kur Rīgā var atrast tādu vietu Jā un akd tu tai olai noņem čaumalu , tur pussapuvis cālis iekšā ne ? Es tādām olām neuzticētos, tak nevar zināt cik ilgi viņas tur tādas jau stāv Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Mana metode - padauzu olu pret galdu un tad pa rokām pamīcu (tā itkā starp rokām tev būtu daikts, nevis dročī bet parīvē). Vienmēr izdodās. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 no sentēvu metōdēm - kad olas izvārītas, ieliec ar visu katliņu (ūdeni neizlejot) izlietnē un iesit ar karoti, lai ir normāli ieplaisā. Tad lej virsū aukstu ūdeni. Kad katlā ūdens palicis aukts (nomainījies no karsta uz aukstu), tad mizo savas olas. nekas klāt nelīp, ļoti smuki čaulmala nonāk nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now