AmE Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) Kādi, bļe, retry? Tu saki, ka tu vismaz 6 mēnešus spēlē GIGN GG SERVERĪ, bet serveris pastāv tikai no 26. septembra. http://www.gign.lv/news/288 , YO kur tur 6 mēneši? Aj, ja pat čalis nereģitrē niku, tad jasnijs. Tāpat nespēj uzrakstīt SAVU topiku, lai varētu apspriest viņa iespējas. edit: un kas tad ir, ka ir draugi? Tu domā, ka tu tagad esi baigi vajadzīgs ar saviem draugiem yo? Būtu darījis, ne tikai runājis, resprektīvi, jau saucis saucis savus draugus un parādījis iniciatīvu. Edited November 23, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Es domaju ka Paulijam moshk jaiedod acc? Cik var stiept gumiju? Mošk mums MAIN ADMINI janomaina pret aktīvākiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 ACC GIGN GUNGAME!!!! Vecums - 18 Nodarbošanās - Vidusskola Pieredze - CS (5 gadi) GIGN būs labums, jo es pazīstu ļoti daudz cilvēku, kas grib spēlēt, man online times ir liels, bieži kad ir čīteri, nav adminu, bet es to labošu. Spēlēju katru dienu, sākot no 14:00. Vēlētos ACC tieši uz GUNGAME, jo tur es visbiežāk spēlēju, runājot par stundu skaitu, tas ir milzīgs, 6 mēneši tur spēlēju.Stats - 1 ranks protams, NIKS - Sukachons Atradu LINK uz statiem http://stats.gign.lv...er.php?id=26469 Paldies, gaidu jūsu atbildi. Atradi, kur pieteikumu rakstīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sukachons Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Skaidrs ar tevi pārgudrais, apskaties, kad pirmoreizi gg esmu iegājies First Seen 2011-03-12 17:44:40! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) Gungeimam statu nemaz nav, tie stati ir no PUBa. Gungeims ir atvērts nepilnus 2 mēnešus. Gūdiju par prezidentu! Par tēmu, kas sākotnēji ir Lipiņa acc lūgums, nav nekas sakāms, nevarēju vienkārši idiotismam ļaut vaļu izplesties. Edited November 23, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 ACC GIGN GUNGAME!!!! Vecums - 18 Nodarbošanās - Vidusskola Pieredze - CS (5 gadi) GIGN būs labums, jo es pazīstu ļoti daudz cilvēku, kas grib spēlēt, man online times ir liels, bieži kad ir čīteri, nav adminu, bet es to labošu. Spēlēju katru dienu, sākot no 14:00. Vēlētos ACC tieši uz GUNGAME, jo tur es visbiežāk spēlēju, runājot par stundu skaitu, tas ir milzīgs, 6 mēneši tur spēlēju.Stats - 1 ranks protams, NIKS - Sukachons Atradu LINK uz statiem http://stats.gign.lv...er.php?id=26469 Paldies, gaidu jūsu atbildi. čali rekur varetu teikt ka ir nospēlētas stundas http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=2873 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Topiks iesaldēts jau mēnesi, bet atbildes kā nav, tā nav.. Redzu, ka vairumam adminu pret mani iebildumu nav, spēlēt pieprotu un serverī lieki neizceļos, tāpēc ceru, saņemt gala verdiktu pēc iespējas drīzāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Neuzskatu, ka jodelētājam vajag tiesības. Principā viņš spēlē vienmēr, kad ir kāds admins + cilvēki ar tiesībām ir pietiekami lielā skaitā saradušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Topiks iesaldēts jau mēnesi, bet atbildes kā nav, tā nav.. Redzu, ka vairumam adminu pret mani iebildumu nav, spēlēt pieprotu un serverī lieki neizceļos, tāpēc ceru, saņemt gala verdiktu pēc iespējas drīzāk. Kas tu tāds esi, lai manā topikā kko komentētu.. Taisi pats savu un raksti cik uziet. Apnika jau šitādi kadri, kuri nezin noteikumus un patvaļā kko posto tur, kur principā, var noraut 7dienu banu. Un ja jau runāt nopietni, tad par jodelēšanu - neesmu to skaņu palaidis nereizi, kopš pieteicos uz acc. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Hmm, gignā admins biju diezgan ilgu laiku. Admins vairs neesmu, jo kādu laiku nespēlēju vispār cs un nepieteicos tajā "Admina aktivitātes topikā" , kad vajadzēja. Tagad šad tad uzspēlēju šo spēli un zini - nav bijusi vajadzība pēc sava admina statusa. Vienmēr ir kāds admins. Pat ja ir moments, kurā nav adminu serverī, tas moments ir ļoti īss. Šeit pat nav runa par jodelēšanu, vienkārši neredzu jēgu kādam tagad dot aksesu. Par cik ilgi biju admins un man acc par noteikumu pārkāpumiem nav noņemts, tad uzskatu, ka es šeit varu postot un rakstīt savas domas par tādiem kā Tu. Tā ka droši vari atslābt, noteikumus zinu labāk par Tevi, puis. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 jaa, tomass te jau bija admins, kad tu vel nezinaji, kas ir cs 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 banu un slay var dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts