kristapuciitis Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Sveiki! Es nopirku Xbox Live gold membership karti uz 3 mēnešiem. Xbox 360 iekšā ievadiju to 25 simbolu kodu, bet tad man sāka prasīt papildus info. No sākuma aizpildiju, bet pēdējā lappusē man prasa adreses 2 kaut kādas, pasta indeksu un pilsētu. Pa cik Xbox live nevar izvēlēties Latviju, tad es paņēmu Krieviju. Atdūros pret to, ka nezinu ko rakstīt tajās ailītēs. Varbūt kāds, kurš priekš xbox360 pērk activation kartes Latvijā, var man paskaidrot, ko jādara, lai aktivizētu? Problēmas sagādā tieši tā pēdējā lappuse ar 4 ailītēm, kur prasa 2 adreses, pasta indeksu, pilsētu, telefonu un e-pastu. Ceru uz atsauksmi, jo diezgan liela nauda iztērēta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Izvēlies UK, ja nemaldos, tur neprasīja tik daudz infas vadīt iekšā. Un tam, ko tu tur raksti nav pilnīgi nekādas nozīmes. Pasta indeksus vari netā atrast, ja nu kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now