DominiX Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Tu domā, ka tur randomā izvēlas cilvēkus, kas pelnīs vairāk par citiem? Ir cilvēki, kas vienkārši dara savu darbu un ir cilvēki, kas vēlas izaugsmi, un uz to tiecas. Sliecos vairāk uz to pirmo variantu. Ja tu uzskati, ka par 1k paundiem mēnesī ir grūti nodzīvot, tad kā ir Latvijā, kur minimālā alga ir nure mazliet pāri 200 latiem, pirms nodokļu atrēķināšanas un arī izmaksas nav gluži trīs reizes mazākas par Lielbritānijā esošajām? Būs jāraugās, kas notiekās tuvāk pavasarim, varbūt arī būs jādodas piestrādāt uz Angliju, lai beidzot dzīvokli izremontētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honor Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Tu shobriid saac atklaat jaunu ameriku. Es saku, ka te ir pat dzeki, kas jau hujaarii 5-6 meeneshus, teju jau ir gatavi pist prom no shejienes, jo supervaizeri esot uz dirsas, stundas knapi 32 pa nedeelju, nemaz nerunaajot, ja dienaa ir suudiigs procents, tad var pienaakt kaads pidars un pateikt "day off" un peec tam nezvana 3-4 dienas, lai pateiktu, kad ir uz darbu jaaiet. taa ir realitaate nevis kkadas iedomas. tas, ka citiem ir paveicies nenoziimee, ka taa buus visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Viss ir 100% atkarīgs no tevis. Viss ko varu ieteikt. Mazāk klausies ko runā apkārt, neņem galvā nevienu izņemot superviser vai menedžeri, taisi procentu un viss. ieej tur iekšā atslēdz prātu, nostrāda izej ārā un atmosties. Ja spēsi sevi tā noskaņot un pabeigt nedēļu uz 110% tad viss čiki piki. un tevi arī vienmēr sauks uz maiņām. Tesco ir skudrupūznis, tur vajag čaklas čaklas skudriņas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 respektīvi vergus Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 jopcik ku daudz jau esam uk kurš no jums ir vistuvāk Londonai vai Londonā? pats strādāju http://pret.com, nesen dabūju paaugstinājumu, bet patreiz esmu iegriezies uz atvaļinājumu lv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honor Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 haha, ko tu vel pateiksi, diviit? visi shitie, kuri ir caur teviim, pareejaam firmaam, sheit hujaarii caur firmu "stuffline", so, ar to viss ir izteikts. a tikmeer anglim ir pohuj, vinsh sanjem savu stundas likmi un velk visu dienu gumiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Roland aka mr. pedo. Kad būsi Rīgā?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 biju jau.... tagad tikai uz lidmašīnu. pazuda četras dienas rīgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 nu vot - pimpausis!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 nebiju sasniedzams, nemīz Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 (edited) delete Edited November 28, 2011 by ~ jeyna ~ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Tu jau mani nekādigi nekaitini. Man parasti nepatik rakstīt un atbildēt, tāpēc es visu kas tevi vareja intereset uzrakstiju uzreiz tadejadi ietaupot kaudzi ar postiem. Īsti nezinu. Es atbraucu tad kad man sagribējās kautko jaunu, gan jau tāpat arī atbraukšu atpakaļ kad sagribēsies dzivot mājās LV. Īpaši neiespringstu uz to Planoju marta doties uz uk. Tur pie tevim var maybe kko sarunat divit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 tā kā nočab! Jau janvāra beigās būs GIGN topiks ar piedāvājumiem. Tiesa gan jau ir izveidojusies manāma rinda, bet nekas, darba pietiks visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Tesco ir skudrupūznis, tur vajag čaklas čaklas skudriņas.... Nu ko skudriņas - sarosās 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 escalate menedzheris grib ari uz UK , ta ka davaj taisi to topiku un pienem chaklo skudru stradat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Jau janvāra beigās būs GIGN topiks ar piedāvājumiem. Tiesa gan jau ir izveidojusies manāma rinda, bet nekas, darba pietiks visiem Es vēl gaidu!! Man tas diezgan aktuāli, paskatijos tās iekārtošanas firmas - sapriecājos, palasiju atsauksmes - nobijos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 taa firma prasiis 300 ls par pakalpojumu, starp citu! un nemaz nesaceries uz to, ko raksta. man arii visu pasniedza dikti rozhaini, beigu beigaas peec 2 meeneshi vareeju saakt dziivot kaa cilveeks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now