Jump to content
GIGN Forum

Darbs U.k. `n` Stuff.


Aly and Fila
 Share

Recommended Posts

Tu domā, ka tur randomā izvēlas cilvēkus, kas pelnīs vairāk par citiem? Ir cilvēki, kas vienkārši dara savu darbu un ir cilvēki, kas vēlas izaugsmi, un uz to tiecas. Sliecos vairāk uz to pirmo variantu. Ja tu uzskati, ka par 1k paundiem mēnesī ir grūti nodzīvot, tad kā ir Latvijā, kur minimālā alga ir nure mazliet pāri 200 latiem, pirms nodokļu atrēķināšanas un arī izmaksas nav gluži trīs reizes mazākas par Lielbritānijā esošajām?

Būs jāraugās, kas notiekās tuvāk pavasarim, varbūt arī būs jādodas piestrādāt uz Angliju, lai beidzot dzīvokli izremontētu.

Link to comment
Share on other sites

Tu shobriid saac atklaat jaunu ameriku. Es saku, ka te ir pat dzeki, kas jau hujaarii 5-6 meeneshus, teju jau ir gatavi pist prom no shejienes, jo supervaizeri esot uz dirsas, stundas knapi 32 pa nedeelju, nemaz nerunaajot, ja dienaa ir suudiigs procents, tad var pienaakt kaads pidars un pateikt "day off" un peec tam nezvana 3-4 dienas, lai pateiktu, kad ir uz darbu jaaiet. taa ir realitaate nevis kkadas iedomas. tas, ka citiem ir paveicies nenoziimee, ka taa buus visiem ;)

Link to comment
Share on other sites

Viss ir 100% atkarīgs no tevis. Viss ko varu ieteikt. Mazāk klausies ko runā apkārt, neņem galvā nevienu izņemot superviser vai menedžeri, taisi procentu un viss. ieej tur iekšā atslēdz prātu, nostrāda izej ārā un atmosties. Ja spēsi sevi tā noskaņot un pabeigt nedēļu uz 110% tad viss čiki piki. un tevi arī vienmēr sauks uz maiņām. Tesco ir skudrupūznis, tur vajag čaklas čaklas skudriņas....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tu jau mani nekādigi nekaitini. Man parasti nepatik rakstīt un atbildēt, tāpēc es visu kas tevi vareja intereset uzrakstiju uzreiz tadejadi ietaupot kaudzi ar postiem.

Īsti nezinu. Es atbraucu tad kad man sagribējās kautko jaunu, gan jau tāpat arī atbraukšu atpakaļ kad sagribēsies dzivot mājās LV. Īpaši neiespringstu uz to :)

Planoju marta doties uz uk. Tur pie tevim var maybe kko sarunat divit ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jau janvāra beigās būs GIGN topiks ar piedāvājumiem. Tiesa gan jau ir izveidojusies manāma rinda, bet nekas, darba pietiks visiem :)

Es vēl gaidu!!

Man tas diezgan aktuāli, paskatijos tās iekārtošanas firmas - sapriecājos, palasiju atsauksmes - nobijos.

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

taa firma prasiis 300 ls par pakalpojumu, starp citu! un nemaz nesaceries uz to, ko raksta. man arii visu pasniedza dikti rozhaini, beigu beigaas peec 2 meeneshi vareeju saakt dziivot kaa cilveeks.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...