Krisa95 Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Sveiki gignieši, parasti jau nerakstu jo atbildes meklēju googlē un pārsvarā savas atbildes es tur atrodu, bet nu labāk ķersimies vērsim pie ragiem Tāda problēma sekojoša - izdomāju uztaisīt Zombie Plague + War3FT Zombie Plague 5.0.5 + War3FTWarcraft 3 Frozen Throne - Version 3.0 RC13 nu vot ar draugiem spēlējam un sapratām ka pāries lietiņas nav nav svarīgas kuras es jau sataisiju, bet tieši tā problēma ar kuru netieku galā, nu tad tā kad piemēram rounda sākumā nopērkam war3ft shpā socks, amulet, helm, claws, boots vai pilnīgi jebkuru citu priekšmetu pirmajā roundā strādā labi, bet nākošajā roundā ja neesi nomiris vai esi inficēt pēc loģikas tam visam ir jāpaliek ko esi nopircis no war3FT shopa, nu principā apakšējajā stūrītī jau rādas ka tev viņi ir, bet neviens no viņiem nestrādā... P.S. atvainojos ja kaut kur ielaidu kļūdiņu... P.S.2 Paldies jums jau tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zupas Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 scriptot iemācies Link to comment Share on other sites More sharing options...
mupleyar Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Hmm... man ari butu intresanti ka to var izlabot :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisa95 Posted October 30, 2011 Author Report Share Posted October 30, 2011 scriptot iemācies Nu šī atbilde ir kā ja kāds pajautātu kur nolādēt war3ft un tu viņam atbildētu iemācies scriptot :D nu bet paldies ka pateici to ko es jau sapratu pašā sākumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
mupleyar Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 UP... Domaju si menesa beigas vert vala zm, bet tada pati problema... ludzu kads palidzat ar to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now