ksts Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 es gribu pirkt xperia x8 ,jo budžets lielāku neatļauj vēl neskatoties ,ka nestrādāju ,bet mācos.un ko es tur prasīšu mammai ,kas tā jau strādā lai atmaksātu rēķinus,bet ok tas nav tas. Ja kādam ir xperia x8 var pateikt nu ir viņš labs?skatoties video kad uzliek android 2.1 tad viņš sāk nedaudz iebremzēt..tāpēc ja ,kādam ir xperia pasakiet vai ir ka iebremzē,jeb arī kāds varbūt ir uzlicis tos visus bugotos 2.2 jeb 2.3 androidus un vai viņi strādā normāli?un tad vai tā ir taisnība ,ka var uzlikt multitouch? nu jā nu jūs laikam sapratāt ko es domāju.pasakiet ko jūs domājat,bet pirkt pirkšu tikuntā.tikai gribu uzzināt jūsu viedokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 bet pirkt pirkšu tikuntā.tikai gribu uzzināt jūsu viedokli. nu tad pērc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Krutās 3D spēles mēdz lagot, bet tā viss ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted September 24, 2011 Author Report Share Posted September 24, 2011 (edited) Krutās 3D spēles mēdz lagot, bet tā viss ok. un tās būtu kuras tieši? nu lab pajautāšu laikam šitā pes11 ,shift vismaz iet normāli? Edited September 24, 2011 by ksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=193410 Ja saproti krieviski, tad šī ir lapa, kura tev būtu jāpačeko. Te arī redzēsi, ka tavas minētās iet normāli: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=215153 : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 LG P500 Optimus One ir labāka (labākā?) izvēle šajā cenu grupā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted September 25, 2011 Author Report Share Posted September 25, 2011 http://4pda.ru/forum...howtopic=193410 Ja saproti krieviski, tad šī ir lapa, kura tev būtu jāpačeko. Te arī redzēsi, ka tavas minētās iet normāli: http://4pda.ru/forum...howtopic=215153 : ) paldies LG P500 Optimus One ir labāka (labākā?) izvēle šajā cenu grupā. nu jā viņam ir android 2.2 ,bet krāsu ziņā baigā starpība xperia iet 16 miljon krāsu bet p500 kautkur 256 tūkstoši. un ok krāsas nav galvenais.a p500 ir multitouch(dualtouch)????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 pats izmantoju to p500, nu visiem viņiem ir fake multitouch, bet it kā jau viņš kā tāds strādā. Nesalasies tik to, ka tur pie ilga tača procim 100% uziet, tas bija vecajās versijās, pie mums LV pirktajos stāv jaunāka versija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted September 25, 2011 Author Report Share Posted September 25, 2011 (edited) pats izmantoju to p500, nu visiem viņiem ir fake multitouch, bet it kā jau viņš kā tāds strādā. Nesalasies tik to, ka tur pie ilga tača procim 100% uziet, tas bija vecajās versijās, pie mums LV pirktajos stāv jaunāka versija. tātad tas kas skatāms šinī video tā vairs nav ,ka ielago? nu jā es ar sāku domāt ka viņam ir multitouch ,jo kuriem nav tad arī nevar izmantot pinch zoom.a skatoties review tur iet normāli.un ja ir pinch zoom tad ir multitouch vismaz manas domas.man vēl nav nekad bijis smartphone . Edited September 25, 2011 by ksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 (edited) Nu spēlītes es dažas tik spēlēju, kur prasās tas multi touch kā Brothers in Army un Novu nesen spēlēju, it kā jau var vadīt, šaut un vēl arī bīdīt skata pozīciju. Bet no šiem budžeta telefoniem neko kruti izcilu prasīt nevar. pinch zoom gan strādā ideāli : ) Edited September 25, 2011 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
edgars1990 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 pa kreisi 256k un pa labi 16m to atskiribu dzive var pamanit tikai tad ja salidzini divus telefonus bet ja nesalidzini tad ar pliku aci nepateiksi ka tas ir 16m vai 256k jo vini ir var teikt identiski vienadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted September 25, 2011 Author Report Share Posted September 25, 2011 nu jā lg ir daudzi plusi,kā arī daudzi mīnusi. žēl ,ka iebremzē tur daudz spēles ,kā shift jo to kautkā gribētos paspēlēt jo uz pc ne visai patika .nu lab paldies vēl padomāšu kuru no 2viem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edgars1990 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 salidzinat pc speles ar telefona ir stulbi telefona speles ir nepanesamas huinas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 nu jā lg ir daudzi plusi,kā arī daudzi mīnusi. žēl ,ka iebremzē tur daudz spēles ,kā shift jo to kautkā gribētos paspēlēt jo uz pc ne visai patika Nezinu, kur tu tādas muļķības izdomāji, bet iet šifts kā smērēts. Ja gribi krutākas spēlītes, tad tavs x8 arī tam neder, jo ir nepieciešams armv7 procesors, kurš ne x8, ne optimus one nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 salidzinat pc speles ar telefona ir stulbi telefona speles ir nepanesamas huinas lol? es teicu ,ka man nepatika uz pc.tāpēc gribu pameiģināt savādāk.kādā sakarā es te salīdzinu? Nezinu, kur tu tādas muļķības izdomāji, bet iet šifts kā smērēts. Ja gribi krutākas spēlītes, tad tavs x8 arī tam neder, jo ir nepieciešams armv7 procesors, kurš ne x8, ne optimus one nav. es skatoties review tur bremzējot nedaudz ielago.un dažreiz pat spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now