Jump to content
GIGN Forum

Monitors Neslēdzas Iekšā


DoubleT
 Share

Recommended Posts

Draugam sākās ķibele ar stacionāro.

Neslēdzas iekšā monitors.

Domāju videokarte nosvilusi.

Izņēmām videokarti un pieslēdzām pie tās kas iebūvētā uz mātenes.

Tik un tā neslēdzas.

Pieslēdzu monitoru pie sava portatīvā un viss iet.

Tātad kompī kkur vaina.

Mātene nodegusi vai kas?

Link to comment
Share on other sites

Kaut kas ar driver nav kāriba, man tieši tas pats bija pirms neilga laika! Kaut arī bija win 7, slēdzu iekša pc , itka viss nopīkstās, bet uz moni nekādu signālu nepadod! Vajadzētu tev visu pārlikt pa jaunu , izņemot tos powar svič nerauj āra no mātenes un restārt svič, pārejo izrauj āra, un saliec visu atpakal! Ja nu tad nekas neiet, tad varu būt droš, ka CPU ir nodedzis, ja nu viņš vispar nepīkst, ka ieslēdzas iekša, varianti var būt daudz un dažādi, bet es personigi esmu saskāries ar to pašu ko tu, kā ari esmu nodedzinājis ar savam rokam jaunu CPU, jo aizmirsu pielikt vadiņu CPU dzesētājam, jo AMD ir vins no jūtigajiem hibrītiem, nekā Intel ;)

Link to comment
Share on other sites

tev macoties par dator`geeku jau nu vajadzētu zināt kā notestēt tādu mironi...

atvieno visu periferiju, izrauj ara ramu un ierubi kompi, ja pīkst sekvenciāli (kā morza) tad spraud atpakaļ, ja cpu ir nocepies tad nepikstēs nekas, pamēģini atrast citu video karti kaut vai uz pci slota

Link to comment
Share on other sites

nu tātad problēma sekojoša-

man brālēna mamma atveda kompīti, kas jāsalabo, jo viņas mazais dēls. (mans brālēns) izdzēsis windows failus. nu labi, taisos paarinstallēt, ieslēdzu kompi un viss iet. ieeju vēl BIOSĀ. bet nezināju ka windows beigts, domāju procis.. tad paņēmu izņēmu procesoru, jo kad sāka lādēties windows, restartējās pc. nu tātad, kā jua teicu, izņēmu procesoru, lai salīdzinātu ar mana vecā kompja, un varētu nomainīt, bet takā nederēja, es liku atpakaļ, neuzsmērējot jaunu termopastu. ieliku iekšā un kad slēdzu kompi iekšā viss ar kasti ok, bet vnk nedod monitoram vairs signālu. izmēģināju visu- mainīt procesoram radiatoru un ventilātoru uz otru pusi- vispār neslēdzas iekšā. tad iztīriju procesoru un slotu. arī nē. tad skatījos vai tie procesora mazie sariņi nav saliekti. Arī NĒ!

es būtu ļoti pateicīgs ja palīdzētu kāds.

ja palīdzība būs noderīga- rsgp reward.

negribēju taisiit offtopic. :D toč tā pati vaina.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...