Archys. Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Labs vakars/diena/rīts visiem. Man ir baigā problēma ar kompi, tātad.. ja esi kautcik zinošs šajā jomā, tad lasi droši tālāk. Pirms kādām divām nedēļām, sencis, paņēma man jaunu kompi. Nodomāju -Beidzot varēšu pakapāt normāli geimus-, jo uz sava vecaa luužņa knapi cs:s ar lagiem gaaja ;D Visu laiku šo problēmiņu pacietu, bet nu jau man ir pieriebies un vēršos pēc palīdzības. Tātad problēma ir šāda - Ik pēc laiciņa mans kompis apstājas, tākā uzkarās uz kādām 30 sekundēm un tad pēctam atkaras. Process atkārtojas ik pēc kādaām 10 minūtēm (ja ir ilgi ieslēgts, tad šis periods saīsinās un citreiz pat katru otro minūti). Spēlējot spēles to nejūt īpaši, bet filmas nav iespējams paskatīties. Vienkārši iet, uzkaras, tad taa filma ir jaanopauzee lai neaizlec uz priekšu, atkaras un tad atkal uzkaras. Kādam ir bijis kautkas līdzīgs? Man ir Compaq laptops Windows 7 Ultimate Service Pack 1 AMD Sempron M120 2.10Ghz 2Gb ram 32-bit Operating system Tātad ko lai es daru? Pārinstalēt čista negribās. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 saakumaa noskenee ar to pashu http://www.freedrweb.com/cureit/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archys. Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 Nuu es itkā noskenēju, nekas netika atrasts, bet bremzē tāpat :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now