k1wi Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 (edited) Sveiki visiem, Gribeju uzrakstit par neciesamajiem hakeriem (čīteriem) gign cs 1.6 serveros un adminiem kas ir parak lēni. Speleju war3 diezgan biezi un ir ari pieredze gan spelesana gan čīteru atpazisanā. Šodien 30. augustā no 12.00 - 13:20~ serveri viena brīdī bija 4 čīteri, un pa vidu 2 admini kuri neko nedarīja lietas labā. Čīteri: qpKychuK Zosss ! ! ! X-man un pa dienu var satikt vel daudz citus. Admini kuri bija serveri: Plikais fragn Risinājums jums liksies parak iedomīgs, bet es vēlos lai war3 ir tīrs no čīteriem, tapēc prasu acc, lai varētu šādu problēmu izlabot. k1wi / augliitis. Edited August 30, 2011 by k1wi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 C'mon,saņemies uzraksti normālu pieteikumu Īstajā sadaļā ,nevis te tukšus salmus mal,un @ war3 Tava mute ir nevaldāma,dažreiz,padomā par to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1wi Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 Nu ja, tad pec 3 menešiem ;s Mute nevaldāma, jo cīnos, nevis kā daži klusē un klausās kā tas qpkychuks mani nolamā. l1nk1n ari jauks admins, vakar visiem vakarā uzbrauca augumā.. es nezinu kurs ir galvenais, bet jums ir jadabuj nopietni admini kuri māk savaldīties. Bet nu jā, 3 meneši. k1wi / augliitis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now