(Eh) Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 (edited) Tā jau neko, bet tas paliek sazin cik dīvaini. Nav ne mazākās jausmas cik administrātoru ir iekš csdm servera, bet cik šeit esmu nospēlējis esmu redzējis tikai vienu administrātoru ar segvārdu Sn00p. Aplūkoju viņa status, pēdējās nedēļas, vienā dienā vidēji nospēlētas 10 minūtes. Lieliska aktivitāte priekš šādas komūnas kā Jūsējās. Es saprotu, ka par šo lietu nevienam nemaksā vai kā savādāk, bet tomēr, ja spēlētājs ir pieteicies par administrātoru, tad viņam savs pienākums ir jāpilda. Šeit es to neredzu. Nav parādijusies velme lēnām atsijāt neaktīvos administrātorus? Edited August 21, 2011 by (Eh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 vot šitas ir totāls sūds pa atsijāšanu. naxuj? tev traucē, ka worm kompī iekš notpad ir ierakstīta ekstra viena rindiņa, kas pat 1kb neaizņem? labāk lai ir 100 pusaktīvi admini, kas reizēm ienāk nekā 2 aktīvi. vai arī tavs īsais krāniņš prasās pēc pagarinājuma un tev šķiet, ka būs lielākas iespējas to izdarīt, ja tiks vaļā no citiem adminiem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 (edited) Eh ir ieradies lai sākt revolūciju! pierādīt ka viņš ir mesija, īstais cilvēks, kurš izvedīs GIGN no šīs pagrimuma stadijas uz īsto ceļu! Viņš tika audzināts speciāli šai missijai: origami, daudz putras, kazas piens, gulēšana uz ozola saknēm, n' shit, u know. (Eh), mans assassinu brotherhoods ir ar tevi! Eh, kā būtu ar niku - Mr.Care? me mad Edited August 21, 2011 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Nav parādijusies velme lēnām atsijāt neaktīvos administrātorus? Ko tas izmainīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Es saprotu (Eh), bet kaa jau rusty mineeja, ka labaak vairaak pusaktiivu admini, nekaa 2 aktiivi. Saprotu arii to, ka csdm serverii ir diezgan skumja situaacija, bet principaa muusu speekos pagaidaam ir tikai izskatiit acc pieteikumus uz csdm serveri, kuri peedeejaa laikaa ir ljoti maz. Ljoti priecaatos, ja buutu piemeerota kandidatuura uz admina statusu csdm serverii. Protams, tas nenoziimee, ka tagad katrs 12 gadiigais wanabijs dabuus aksesu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now