Loyality Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 (edited) Sveiciens gigniešiem! Nu tā, jautājot par manis rekomendēšanu priekš acc, uzdūros ziņām par to, ka Bulsseye īsti vairs nespēlēs css, vai katrā ziņā krietni mazāk, tad nu nodomāju pameģīnat es uzrakstīt pieteikumu. Vai būs pozītīvs/negatīvs iznākums tam visam, redzēsim beigās. Es, Ivo, Esmu 22 gadus vecs homo-sapiens, kurš studē, un patlaban ir bez darba! Mācos TSI (Transporta un Sakaru Institūts), latviešu plūsmā, transporta un biznesa loģistiku. Šis mācību gads ir beidzamais, un jāsāk jau lēnām rakstīt bakalaura darbs. CS pieredzi man ir kādi 7 + gadi , īsti , pirmsākumus neatceros, un ir bijuši pārtraukumi. Tieši CS:S spēlēju nu jau 3 gadus, tā varētu būt. Uzskatu sevi par tīri pieredzējušu spēlmani, kuram reizēm (pēdēja laikā izteikti bieži) klibo aimings. Netīros es spēju saost un saredzēt, es domāju ar to problēmas nav. Gignam došu savu atbalstu, uzturēšu kārtību, jo reizēm pogas kādam vajag piegriezt.Stati tad norādīti zemāk esošajā saitē. http://stats.gign.lv...nfo&player=2341 Admini, kas mani rekomendētu : Cereza, miiUNzee,Tomstee, Tvix. Lumpy man izjokos, niknais arī...alfu , archu , gucci, forest neesmu sen redzējis, tpc nepajautāju. Vēlos, to kas pēc standartiem, un likumiem pienākas jaunajam adminam! Reizēm esmu pieticīgs. Ceru, ka nav gari, ātri visu var tāpat izlasīt, un paldies, ja atstāsiet kādu komentāru. Veiksmīgu dienu. Paldies. Edited August 21, 2011 by Loyality Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 ehhh nav ko mocīt cilvēku, kā jau vienmēr esmu teicis adminu nekad nav par daudz. Nozime ir tikai tam vai lieto visas sev iedotās tiesibas laikā un vietā. no manis REC daudz reportētu čiteru, un pagaidām ari Faili nav. Bet ka kau visi zin gala vārds lielajiem PEACE ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Atbalsts arī no manas puses, spēlējot neizceļas ar stulbumu. Pietiekami pavadījis laiku spēlējot CS:S @ GiGn zina patstāvīgos spēlētājus. Tākā turies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Uzliku xb, xk un visus slay, slap, par map tiesībām parunāsim pēc pāris mēnešiem + pieliku forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Nemaz nepaspēju arī savu atbalstu pielikt. Līdz šim bijis kārtīgs un saprātīgs, arī punkts par čīteru reportu ir labi pildīts, kas galvenais, veiksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted August 21, 2011 Author Report Share Posted August 21, 2011 Nu ātri gan! Paldies, centīšos nepievilt, kolēģus un apmeklētājus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 FEILERIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts