SuperRembo Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Time Bokan Song Selection Busu milzum pateicigs, ja katrs atradis visas serijas kur var nokacat , defaulta da jebkada valoda. Bet butu labi eng. Sis brinums ir vecs isti gadu neaceros, kad to berniba ta ari nebij iespejas lidz galam redzet, kaut kur zem 1996 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 cookie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 (edited) Pie šīs pašas tēmas vēlos pajautāt arī sev vienu interesē'jošu animē. Ja es nemaldos sauca Gaivo, bet pēc šāda nosaukuma nefiga neatrodu. Tas čalis gaivo bija kaut kāds mutabols vai kaut kāds cits ugly creature, bet viņjam bija huiņa, ka viņš atplēšot grudaku var uztaisīt postījumus trakākus par Hiroshimas un Nagasaki atombumbu. Kad biju fucking sīks es skatījos šo multeni uz VHS, kasete man vēljoprojām kaut kur mētājās, bet nav kur viņu atskaņot. Edited August 20, 2011 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now