ukuh Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Sveiki. Sledzot datoru paradas sitads uzraksts : BOOT from CD/DVD: "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" un vis talak netieku. kas tas domats system disk ? Ko varetu dariit lietas laba ? Var pats kaut ko uzšmoret ? Vai javed pie kaada profinja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Tev pirms šī viss strādāja? edit: Tev Boot Configuration kā pirmais nav gadījumā uzlikts cd/dvd, nevis hdd? Edited August 16, 2011 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukuh Posted August 16, 2011 Author Report Share Posted August 16, 2011 jep stradaja. peksni iesledzot paradijas. piedo es nezinu kas ir boot configuration.. es no pc iiisti neko nesaprotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) 1. Restartē datoru, lai ieietu BIOS konfigurācijā, jāspaida F1, DEL, Delete, F11 vai F12 taustiņš, sāc to spaidīt pirms monitors vēl nav ieslēdzies! 2. Atvērsies BIOS konfigurācijas panelis, neko nečakarē! Sameklē Boot Configuration (Ražotājiem var būt dažādi, bet līdzīgi) un paskaties, kas tev tur stāv pirmais. 3. Ja stāv tur CD-ROM samaini uz HDD, ja tur stāv HDD neko neaiztiec! 4. Kad esi visu salikcis, sameklē kautkur save pogu, visu saglabā un tad Exit! Edited August 16, 2011 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 lieki būtu piebilst,bet ja tev tā prosta nenokā tas uzradās.. (bez pēkšņiem enerģijas lossiem kas izsūca bateriju līdz ar to reset bios) , bet gan.. vienkārši tā.. tad pastāv iespēja ka cieto uz miskasti vari sūtīt. Mans sīkais bračis kurš ir izlutināts pēc mēsla paraušanas katru reizi kad beidz spēlēt taka pamuļķis datoru izslēdz ar pogu ,kautvai sit viņam - neizmācīsi . Un tā jau divi cietie aizgājuši abi pa 500gb , tā spaidājot ,vislaik daroties hdd tur ~6mēnešus, tas tā - pārdomām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Jā, var arī būt tā. Man bija problēmas ar videokarti un nācās slēgt ārā ar pogu ;D un tā aizgāja mans 1TB HDD ;//// Tagad cits 1tb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukuh Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 liels paldies chali bet nekas nemainijas gan jau cietais aizgajis pie dieviem.. buus javed pie kaada profinja.. paldies par atsaucibu.. TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now