aivis99 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Taa, es jailbreakoju manu iphone, bet, kad saakas UPLOADING RAMDISK un Downloading Jailbrak Data, paraadaas dazhi kluciishi un taalaak nekustas. Kas vareetu buut par probleemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Cik ilgi gaidīji, līdz saprati, ka nestrādā? edit: ar ko tu jailbreiko, un kāda versija firmware? jeb vienkārši ieliec linku uz pamācību.. edit2: atceros, kad jailbreikoju savējo... Kājas bija stīvas, kad tur kaut kas nokārās ;D Beigās sapratu, ka nafig to jailbreiku un uzliku oriģinālo. edit3: nezinu kāpēc neiet, šī pamācība ir maksimāli vienkārša ( tipsneeded(punkts)com/jailbreak-iphone-3g-ios-421/ ). Ja ar pirmo nenostrādā, tad mēģini visu no sākuma, cik atceros, tad nevar tur neko sapist. Pašam pirms izdevās uzinstalēt redsnowu, pagāja kādas 4 mēģinājuma reizes. un man nāk nenormāli miegs. Rīts gudrāks par vakaru. edit4: pagaidi VĒL ilgāk, vai pamēģini citu redsnow. Viss, gulēt. Edited August 16, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted August 16, 2011 Author Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Gaidu 5 un vairaak min, bet nekas. Tagad aiygaaja, bet apstaajaas pie Uploading kernel. ar redsn0w win 0.9.6b4 un iPhone1,2 4.2.1 8C148 Restore. Iphone versija 4.2.1 Man jau viss sanaak, tik uzkaraas tajaa vietaa, bet nu paldies Edited August 16, 2011 by aivis99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted August 16, 2011 Author Report Share Posted August 16, 2011 Jā, zinu, ka DB, bet nu. Cydia ir ieinstalēta un tā, kas tālāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now