Jump to content
GIGN Forum

Tf2 Itemu Treidoshana Pret Spelem


blindmind
 Share

Recommended Posts

Now that you've opted into the Trading Beta, you can invite people to trade through Group Chat, and trade with anybody in your Friends List who's also opted in. Just right-click on their name and select "Invite to Trade" from the dropdown menu. Once your friend accepts your offer to trade, a trade window will open up. The first time you open the trade window, a step-by-step walkthrough will guide you through your first trade.

Link to comment
Share on other sites

Ja tas Valvei būtu neizdevīgi, tad kāpēc Valve to ir ieviesuši? Ļoti racionāli būtu ieviest fīču, kura nenes peļņu?

Bet varbūt apskatīsimies šādi:

Bill's Hatu, Max's Hatu, Earbudus un vēl dažus labus itemus dabūt ir samērā grūti. Tie, kas ir pārāk slinki, lai treidotos - nopērk spēli, kuru iemaina pret sev vēlamiem itemiem = profit Valvei. Tu nevari iedot kādu spēli no sava spēļu klāsta uz sava profila, bet gan ir jāpērk spēle gifta formā.

Manuprāt atkal visai veiksmīgs mārketings - mazliet piemirstās un vairs ne tik bieži pirktās spēles varētu atkal gūt kādu noietu.

Link to comment
Share on other sites

Riktīgi forši izdomāts, caur jauno sistēmu var mainīt arī spēles aitemus t.i. tev obligāti nav jāieiet spēlē, lai varētu kaut ko samainīt un cik dzirdēju, tad nav noteikts slotu skaits, ja, piemēram, gribi nopirkt earbudus par 20 refined metāliem, tev nav jāuztraucas, ka tevi kādā veidā appisīs. Šodien samainīju "big kill" pret spēli "from dust", viss noritēja gludi, saņēmu giftu, iegāju e-pastā, aktivizēju. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...